about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

معاون وزیر دادگستری با بیان اینکه "از طریق فضای مجازی کودکان در معرض آسیب‌های بسیار گسترده هستند" گفت: افزایش خشونت علیه کودکان ناشی از آسیب‌های فضای مجازی است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛ محمود عباسی  در دومین روز برگزاری سیزدهمین مدرسه زمستانه حقوق کودک در بوشهر، یکی از مشکلات و چالش‌های اساسی در حوزه کودکان را فضای افسار گسیخته مجازی دانست و اظهار داشت: یکی از مطالبات ما از شورای عالی فضای مجازی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات این است که برای جلوگیری از آسیب‌ها اقدامات لازم انجام دهند.

وی با بیان اینکه کودکان حق دارند از فضای مجازی بهره‌مند شوند افزود: اما این فضای مجازی باید امن و سالم باشد، تا قبل از ویروس کرونا در سطح کشور این نگرانی وجود داشت که خانواده‌ها دغدغه فکری و نگرانی داشتند که  فرزندان آنان با دسترسی آسان به فضای مجازی و اینترنت ممکن است آسیب ببینند ولی اکنون کودکان و خانواده‌ها ناگزیرند که کودکان با فضای مجازی و اینترنت آزاد بگذارند تا بتوانند از برنامه آموزشی استفاده کنند.

معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری با بیان اینکه تحصیل کودکان از طریق فضای مجازی اعمال و اجرا می‌شود تصریح کرد: در این راستا از طریق فضای مجازی کودکان در معرض آسیب‌های بسیار گسترده هستند که افزایش خشونت علیه کودکان ناشی از آسیب‌های فضای مجازی است.
عباسی با بیان اینکه دولت‌مردان باید زمینه حضور کودکان در فضای مجازی امن را فراهم کنند تاکید کرد: کودکان حق دارند از فضای مجازی امن بهره‌مند شوند و  این مهم باید در کانون توجه مسئولان و دولت‌مردان قرار بگیرد.
وی، بازماندن از تحصیل و دسترسی نداشتن به زیرساخت‌های مناسب برای تحصیل از جمله مشکلات کودکان در مناطق محروم دانست و بیان کرد: در این راستا باید همه تلاش کنند تا شرایط لازم تحصیل برای کودکان فراهم شود.
معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزیر دادگستری، هدف از راه‌اندازی مدرسه زمستانه حقوق کودک را  آشنا کردن مردم و مسئولان با چالش‌ها، مسائل و مشکلات کودکان دانست و تصریح کرد: تلاش می‌شود با مشارکت آسیب‌هایی که کودکان را تهدید می‌کند مدیریت و برطرف شود.
وی با اشاره به اینکه در جامعه دینی و اسلامی توجه به حقوق کودک  از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و خاطرنشان کرد: در این راستا نظام جمهوری اسلامی، از  مجامع بین‌المللی پیشرو در عرصه حمایت از حقوق کودک محسوب می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد