about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات و رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات از پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) بازدید کردند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، صبح امروز، علی اصغر انصاری، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ محمد خوانساری، معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات و وحید یزدانیان، رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات از پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات با همراهی محمد جعفر صدیق، رئیس پارک فاوا، بازدید کردند.

انصاری در این بازدید با اشاره به لزوم تعامل بیشتر بخش‌های مختلف در مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: «وظیفه ما در وزارت ارتباطات این است که بیش‌ازپیش، با برنامه‌ریزی جدید و افزایش تعاملات ظرفیت‌های موجود را شکوفا کنیم و برای شروع هم، جمع امروز می‌تواند آغازی برای تعامل بیشتر و هم‌افزایی بهتر باشد.»
خوانساری رئیس سازمان فناوری اطلاعات نیز در این بازدید، با تأکید بر این‌که تنها پیش برد برنامه‌ها، داشتن یک برنامه هم‌افزا است، گفت: نگاه این برنامه باید به زنجیره خدمات و تکالیفی که می‌تواند ارائه بدهد باشد تا نهایت هم‌افزایی و تشریک‌مساعی رخ دهد.
یزدانیان، رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در این بازدید گفت: باید نه‌تنها باور وزارت ارتباطات به ظرفیت‌های پارک فاوا افزایش پیدا کند، بلکه کمک کنیم تا پارک به جایگاه خود نزد بخش خصوصی و استارت‌آپی هم‌دست یابد.
وی افزود: به‌منظور توسعه فعالیت‌های پارک فاوا، پژوهشگاه آماده همکاری در بازنمایی جایگاه آن در زنجیره تحقیق تا بازار است.

منبع:

تازه ترین ها
تلاش
1404/02/18 - 20:59- اروپا

تلاش پلیس بریتانیا برای مهار اطلاعات نادرست

پلیس بریتانیا برای مهار اطلاعات نادرست آنلاین تلاش می‌کند.

دستگیری
1404/02/18 - 20:35- جرم سایبری

دستگیری چهار مجرم سایبری در لهستان

به گزارش یوروپل، مقامات لهستانی چهار نفر را به ظن اداره خدمات غیرقانونی اجاره برای حملات منع سرویس توزیع‌شده که به کاربران اجازه می‌داد حملاتی سایبری علیه وب‌سایت‌ها و سرورها در سراسر جهان انجام دهند، دستگیر کرده‌اند.

انتصاب
1404/02/18 - 20:28- آمریکا

انتصاب جدید ترامپ برای سمت مدیر ارشد فناوری پنتاگون

دونالد ترامپ، کیرستن دیویس، یکی از چهره‌های باسابقه در صنعت که در شرکت‌هایی مانند Unilever و Estée Lauder در حوزه امنیت سایبری فعالیت داشته را برای پست عالی فناوری در وزارت دفاع معرفی کرده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.