about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شبکه‌های پالو آلتو، شرکت «Crypsis Group» را به مبلغ 265 میلیون دلار خریداری می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شبکه‌های پالو آلتو (Palo Alto)، شرکت پیشرو در زمینه امنیت سایبری از توافق برای خرید «Crypsis Group»، شرکت مشاور قانونی دیجیتال و مدیریت ریسک و واکنش به حوادث خبر داد.

طبق این توافق، پالو آلتو Crypsis را با مبلغ نهایی 265 میلیون دلار، منوط به تعدیل، به‌صورت نقدی خریداری خواهد کرد. شرکت در بیانیه مطبوعاتی گفت که پیش‌بینی می‌شود این معامله در 3 ماهه نخست سال مالی نهایی شود.

نیکش آرورا (Nikesh Arora)، مدیرعامل پالو آلتو اعلام کرد :

«خرید پیشنهادی گروه Crypsis ضمن گسترش قابلیت‌ها و تقویت استراتژی کورتکس (Cortex)، موقعیت ما را به عنوان شریک امنیتی سایبری مورد نظر به طور قابل توجهی ارتقا خواهد داد. با پیوستن نیروها، ما می‌توانیم به مشتریان در پیش‌بینی و جلوگیری از حملات سایبری و کاهش تأثیر نفوذها کمک کنیم.»

به گفته این شرکت، عوامل تهدید هر روز پیچیده‌تر و حرفه‌‎ای‌تر می‌شوند و خطر درآمد و تأثیر شهرت یک نقض امنیتی به طرز چشمگیری افزایش می‌یابد. سازمان‌ها در راستای تمرکز بر سلامتی و رشد تجارت خود به شرکای معتمد نیاز دارند تا علاوه بر واکنش سریع و کارآمد در برابر حملات، از یادگیری و دیدگاه آنها برای ممانعت از وقوع حملات آتی استفاده کنند.

شبکه‌های پالو آلتو اظهار داشت که افزدن قابلیت‌های قانونی و مشاوره امنیتی Crypsis Group باعث تقویت توانایی پلتفرم «Cortex XDR» پالو آلتو برای جمع‌آوری دورسنجی امنیتی غنی، مدیریت نواقض و واکنش سریع به حوادث می‌شود. این شرکت افزود كه انتظار دارد فرآیندها و فناوری گروه را در Cortex XDR ادغام كند تا توانایی خود را در حفاظت از سازمان‌ها در هر مرحله از چرخه امنیتی بیشتر تقویت كند.

ظاهراً مشاوران امنیتی گروه Crypsis به بیش از 1300 مشارکت امنیتی در سال پاسخ می‌دهند و برخی از مهم‌ترین و پیچیده‌ترین حوادث امنیت سایبری را مدیریت می‌کنند.

برت پادرِس (Bret Padres)، مدیرعامل Crypsis Group در این خصوص گفت :

«ما خود را وقف ایجاد جهانی امن‌تر از طریق مبارزه با جرایم سایبری کرده‌ایم. ما به همراه شبکه‌های پالو آلتو می‌توانیم به مشاغل و دولت‌ها در واکنش بهتر به عوامل تهدید در مقیاس جهانی کمک کنیم.»

اوایل سال جاری، شبکه‌های پالو آلتو، «CloudGenix»، شرکت شبکه گسترده نرم‌افزار محور (SD-WAN) را با قیمت 420 میلیون دلار خریداری کرد.

منبع:

تازه ترین ها
قطع
1404/02/14 - 09:45- سایرفناوری ها

قطع شبکه‌های 2G/3G در اراضی اشغالی تا پایان سال 2025

رژیم صهیونیستی در نظر دارد یک میلیون تلفن همراه دارای شبکه 2G/3G را تا پایان سال جاری قطع کند.

فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.

احتمال
1404/02/14 - 08:46- هوش مصنوعي

احتمال ترور فرماندهان مقاومت با هوش مصنوعی؛ این موضوع کاملا جدی است

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی درباره احتمال ترور فرماندهان محور مقاومت با هوش مصنوعی هشدار داد.