about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت، مبلغ 252 میلیون دلار برای تأمین سیستم‌های توپخانه پیشرفته به عضو ناتو اهدا کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت (Elbit Systems) اعلام کرد که 2 قرارداد با ارزش کل 252 میلیون دلار برای تهیه سیستم‌های موشک توپخانه به یک کشور عضو اروپایی ناتو دریافت کرده است.

طبق اولین قرارداد به مبلغ 119 میلیون دلار، سیستم‌های البیت ارزش آتموس (ATMOS)، کامیون مستقل نصب شده «Howitzer»، سیستم‌های Howitzers کامیون نصب شده 155 میلی‌متر/52 را تأمین می‌کنند. این قرارداد طی یک دوره دو سال انجام خواهد شد.

طبق قرارداد دوم به مبلغ 133 میلیون دلار، سیستم‌های البیت 2 باتری به ارزش سیستم‌های پرتاب موشک توپخانه از جمله بسته موشک را ارائه می‌دهد. این قرارداد طی یک دوره 3 سال انجام خواهد شد.

سیستم توپخانه ماژولار آتموس یک راه‌حل است که می‌تواند به تمام پرتابه‌های 155 میلی‌متری دارای مجوز ناتو با دامنه مؤثر بیش از 40 کیلومتر با پرتابه‌های استاندارد کمک کند و دامنه گسترده‌ای را با پرتابه‌های با کمک موشک (RAP) ارائه می‌دهد.

آتموس برای استقرار سریع و بهره‌برداری امکان‌پذیر است تا بتواند پشتیبانی شلیک را برای طیف گسترده‌ای از مأموریت‌ها فراهم کند.

پرتاب پال‌های سیستم‌های البیت از شلیک موشک‌های پرواز آزاد و هدایت شده دقیق از فرم 12 تا 300 کیلومتر پشتیبانی می‌کند. پرتاب پالس کاملاً با سیستم عامل‌های چرخ و ردیابی شده موجود سازگار است و باعث کاهش قابل توجه در هزینه‌های نگهداری و آموزش می‌شود.

بِژالل ماکلیس (Bezhalel (Butzi) Machlis)، مدیرعامل سیستم‌های البیت گفت :

«ما شاهد یک مسیر افزایش تقاضا برای راه‌حل‌های توپخانه پیشرفته از شبه نظامیان در سراسر جهان، از جمله کشورهای اروپایی و اعضای ناتو به عنوان بخشی از تلاش‌های خود برای افزایش اثربخشی نیروهای مسلح هستیم. سیستم‌های اثبات شده عملیاتی ما یک راه‌حل پیشرفته مقرون به صرفه برای برآورده کردن آن تقاضا ارائه می‌دهند.»

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.