about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

توسعه سامانه مبتنی بر اینترنت اشیاء، مصرف آب یک بوستان در تهران را به یک سوم کاهش دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ایران یک کشور نیمه خشک محسوب می‌شود که با مشکلات و چالش‌هایی در حوزه خشکسالی و کمبود آب دست و پنجه نرم می‌کند. با توجه به نقش کلیدی فناوری و خلاقیت در حل و یا کاهش چالش‌های مرتبط با مسئله آب، معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، حمایت‌های مختلفی را برای شرکت‌های فعال در این حوزه ترتیب داده است.

بهره‌گیری از اینترنت اشیا

توسعه کارایی ها و دامنه استفاده از اینترنت اشیا در صنعت آب، آبرسانی و آبیاری، زمینه را برای احیای منابع و مدیریت مصرف آب فراهم کرده است.

با استفاده از این فناوری، شرکت دانش‌بنیان مهندسی رهرو تلاش جاوید طرح های مختلفی را برای کاهش مصرف آب توسعه داده است.

طرح ملی انتقال آب سد طالقان به تهران، یکی از پروژه‌های بزرگی بود که با مشارکت فناورانه یک شرکت دانش‌بنیان به سرانجام رسید. این خطوط انتقال در بین راه دارای انشعاباتی است که آب را به شهرهای همچون هشتگرد و کرج انتقال می‌دهد. همچنین مخازنی برای ایجاد تعادل در مسیر تعبیه شده است، پیش از این، تعیین دبی آب هر شهر و انشعاب و مخازن تنها با تکیه بر نیروی انسانی انجام می‌شد.

همچنین این شرکت دانش‌بنیان موفق شد با نصب یک سامانه هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیاء، امکان مانیتورینگ آنلاین کلیه فرایندها و کنترل تمام عملیات توسط، تنها یک اپراتور را فراهم کند. دیگر طرح‌های شرکت دانش‌بنیان مهندسی رهرو تلاش جاوید، هوشمند سازی آبیاری در بوستان سلیمانیه تهران است.

کاهش مصرف آب و برق

با توجه به نیاز به صرفه جویی آب، این شرکت دانش‌بنیان توانسته با نصب کنترلرهای هوشمند، مصرف آب در این بوستان و مصرف برق را به یک سوم کاهش دهد، همچنین میزان نیروی انسانی مورد نیاز را نیز به حداقل برساند.

بر اساس سیستم هوشمند این شرکت دانش‌بنیان، امکان کنترل آبیاری، میزان آب و زمان آبیاری کلیه بوستان‌های هر شهر، تنها از یک مرکز کنترل فراهم شده است. در صورت حمایت بیشتر امکان صادرات خدمات فنی و مهندسی دیگر کشورها را نیز وجود دارد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد