about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

مصر، حساب های کاربری را تحت نظر قرار می دهد

«عبدالفتاح السیسی»، رییس جمهور مصر قانون جدیدی را ابلاغ کرده که به کنترل فضای مجازی و نظارت شدید بر فعالیت کاربران، رسانه ها و مطبوعات منجر می شود.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان؛ بر اساس این قانون که پیش نویس آن قبلا به تصویب پارلمان رسیده بود «شورای عالی سیاست گذاری رسانه ها» افرادی را که در شبکه های اجتماعی، وبلاگ یا سایت شخصی بیش از ۵ هزار دنبال کننده دارند، تحت نظارت قرار خواهد داد.

بازدیدکنندگان سایت های متخلف با زندان و جریمه نقدی مواجه می شوند.

علاوه بر این شورای عالی قدرت تعلیق یا فیلتر حساب های کاربری شخصی متهم به نشر اکاذیب یا تحریک به تخطی از قانون، خشونت یا نفرت پراکنی را دارد.

این قانون یکی از ضوابط جدیدی است که به گفته گروه های مدافع حقوق بشر آزادی بیان آنلاین را محدود می کند و این در حالی است که اینترنت جزو آخرین مکان هایی است که بحث های پیرامون انتقاد از سیسی در آن جریان دارد.

حالا اما قانون جدید تاکید می کند مدیران این سایت ها و کاربرانی که عمدا و حتی سهوا و بدون دلیل منطقی از آنها بازدید می کنند، ممکن است با یک سال زندان و جریمه نقدی ۵۰ تا ۱۰۰ هزار پوند مصر مواجه شوند.

مقامات تاکید کرده اند که هدف از تصویب و اجرای قوانینی از این دست مقابله با بی ثباتی و تروریسم در کشور است. از سوی دیگر فعالان حقوق بشر در داخل و خارج از این کشور حکومت را به در هم کوبیدن مخالفان از طریق بازداشت منتقدان، بلاگرها و تعطیل کردن سایت های خبری مستقل متهم کرده اند.

به گفته یکی از نهادهای مدافع آزادی بیان در مصر به نام AFTE تا پیش از تصویب این قانون بیش از ۵۰۰ پایگاه اطلاع رسانی و نهاد غیر دولتی به دستور مقامات مسدود شده اند. منتقدان بر این باورند که اقداماتی از این دست گردش آزاد اطلاعات را با خطر جدی مواجه می کند.

تازه ترین ها
ادعای
1404/02/14 - 10:10- جرم سایبری

ادعای حمله هکرهای روسی به وب‌سایت‌های هلند

کارشناسان ادعا کردند که یک گروه هکری طرفدار روسیه در حمله‌ای هماهنگ بیش از ۵۰ وب‌سایت هلندی را هدف قرار داد.

قطع
1404/02/14 - 09:45- سایرفناوری ها

قطع شبکه‌های 2G/3G در اراضی اشغالی تا پایان سال 2025

رژیم صهیونیستی در نظر دارد یک میلیون تلفن همراه دارای شبکه 2G/3G را تا پایان سال جاری قطع کند.

فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.