about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

ماکسیم تولیف (Maxim Tuliev) عضو انجمن اینترنت اوکراین (The Ukrainian Internet Association (UIA)) در مورد مسائل اخیر سایبری بین روسیه و اوکراین به سایبربان گفت: قدرت سایبری واحدی در اوکراین وجود ندارد.

ماکسیم تولیف (Maxim Tuliev) عضو انجمن اینترنت اوکراین (The Ukrainian Internet Association (UIA)) ، رئیس و بنیان‌گذار شرکت ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی نت اسیست (Netassist) واقع در اوکراین است. 

این کارشناس در مورد ماجرای حمله سایبری هکرهای روس به وب‌سایت‌های اوکراین که سرویس امنیت این کشور در 14 ژانویه گزارش داده بود، دیدگاه متفاوتی داشت. 

تولیف در مورد اینکه آیا روسیه با اوکراین به مقابله سایبری پرداخته است گفت:

نمی‌توان رد پای روسیه را در ابتدای حملات سایبری به وب‌سایت‌های اوکراین به کل رد کرد، اما سرویس‌های اطلاعاتی فدراسیون روسیه به‌احتمال‌قوی به روش دیگری نیز می‌توانستند عمل کنند.

این کارشناس سایبری اوکراینی در ادامه اظهار کرد:

چنانچه از آسیب‌پذیری وب‌سایت‌های اوکراین، سرویس‌های اطلاعاتی روسیه قصد بهره‌برداری داشتند ، به‌هیچ‌ وجه کاری مشابه کاری را که مهاجمان انجام دادند، انجام نمی‌دادند. به هیچ وجه آنها تصاویر پیش‌پاافتاده و مبتذل نمایش نمی‌دادند.

وی در پاسخ این سوال که توانایی هکر های روس را در این حمله چگونه تصور میکرده گفت:

یقینا آن‌ها اطلاعات را جمع‌آوری می‌کردند، اینکه چه کسی وارد سایت می‌شود، از چه آدرس و چه آی‌پی، با چه پسوردی، رمز عبور را مطمئناً سرقت می‌کردند، چراکه از این طریق می‌توانند به منبع دسترسی داشته باشند. همین رمز عبور می‌تواند، به‌عنوان‌مثال، برای یک سیستم داخلی مناسب باشد و نفوذ رخ دهد.

به نظر من این چیزی است که خطرناک بود، چراکه نامحسوس انجام می گرفت اما چندین برابر خطرناک‌تر بود ، چرا که مهاجم کاملا به کل سیستم دسترسی پیدا می‌کرد.

ماکسیم تولیف که یکی از شخصیت های سایبری  اوکراین است  در مورد تقابل سایبری اوکراین و روسیه گفت:

من نمی توانم بر خلاف منافع کشورم سخن بگویم چرا که هیچ انسان عاقلی اینکار را انجام نمی دهد اما جواب هایی برای این سوال شما دارم که به چند نکته کوتاه اشاره می کنم ،

در اوکراین از ابتدا تعداد مخالفین این تنش ها و درگیری ها بسیار زیاد بود مخصوصا در بین متخصصین حوزه سایبری و فناوری ، چرا که ما خوب از این موضوع یعنی قدرت بالای سایبری روسیه اطلاع داشتیم.

خب پس طبیعتا در زمینه حملات سایبری حریف روسیه نبودیم و شاید هیچ وقت نباشیم اما سیاست های مختلفی پای کشورهای دیگری را به  میدان سایبری باز کرد.

به نظر من بعضی قدرت ها از این تنش و جنگ برای آسیب های سایبری به روسیه استفاده کردند که بهتر است نامی از کشوری یا گروهی نبرم ولی قیمت آن بحران های بزرگ تر برای جهان و خسارات بیشتر برای اوکراین بود.

همینطور که می دانید بسیاری از قدرت ها در سال های اخیر با قدرت سایبری روسیه در حال درگیری هستند ، ولی با این حال من فکر میکنم هنوز روسیه در این جنگ، توان سایبری اش را به میدان نیاورده و سطح حملات سایبری بین هر دو کشور در سطح پایینی باقی مانده است مثل حملات (DDOS) به وبسایت های بانکی و برخی وزارت خانه ها، و اگر سطح حملات از طرف روسیه بالاتر برود، بسیاری از معادله ها تغییر میکند.

او در ادامه با اشاره به اینکه در شرایطی نیست که بتواند شفاف به گفت وگو بنشیند خاطرنشان کرد :

همینطور که در خبر ها دیدید یک چشمه از قدرت نمایی روسیه قطع اینترنت بخش گسترده ای از اروپا بود که احتمالا به نشانه هشدار یا اخطاری از طرف روسیه باید تلقی کرد. بی شک هیچ کشوری از جنگ استقبال نمی کند و شرایط را به سمت بحران نمی برد .

او درباره گروه هکری (انانیمس) اینگونه اظهار کرد:

پیش از این میخایلو فدوروف معاون نخست وزیر اوکراین از داوطلبان درخواست کرده بود تا به ارتش فناوری اطلاعات او برای جنگ در جبهه سایبری بپیوندند اما من این گروه هکری را که نام برده شد ، از اوکراین نمی دانم هر چند که در ظاهر به نفع اوکراین اقداماتی داشته است.

تولیف در آخر با اظهار ناراحتی بیان نمود : شاید اگر قدرت واحد سایبری در اوکراین داشتیم این امکان وجود داشت تا برنامه ریزی های دفاعی بهتری برای کشورمان در نظر گرفت. اما تقریبا الان همه دنیا این را می دانند که این جنگ های سایبری بین اوکراین و روسیه نیست بلکه بین روسیه با آمریکا و کشورهای ناتو است.

و در آخر باید از گروه ها و کشور هایی که با پرچم اوکراین وارد جنگ و حملات سایبری به روسیه شدند پرسید آیا با این اقدامات شما بازدارندگی خاصی برای پیشروی روسیه حاصل شد؟ آیا کمکی به حفاظت از کشور ما کرد؟ یا اینکه کشور ما قربانی توان سنجی ها ، بازنگری ها ، سیاست ها و ارزیابی های شما شد.

آدرس فیسبوک ماکسیم تولیف (Maxim Tuliev): maxtul@netassist.ua

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.