about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

مشکلات امنیتی شرکت نت فلیکس

کارشناسان امنیت سایبری معتقدند به دلیل پایین بودن امنیت شرکت نت فلیکس، کاربران آن در معرض حملات سایبری قرار دارند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ نت فلیکس (Netflix) شمارا در معرض تهاجمات سایبری قرار می دهد. کارشناسان امنیت سایبری معتقدند شرکت نت فلیکس از امنیت پایینی برخوردار است، زیرا برخلاف بسیاری از مراکز، این شرکت سیستم تشخیص هویت دو مرحله ای را در دستور کار قرار نداده است، لذا این موضوع مشکلات امنیت سایبری ایجاد خواهد کرد.

نت ‌فلیکس یک شرکت جهانی رسانه ای و تولیدکننده مجموعه ‌های تلویزیونی است که تا آغاز سال ۲۰۱۶ بیش از ۷۵ میلیون مشترک دارد.

طبق نظر کارشناسان امنیت سایبری شرکت نت فلیکس باید در رویکرد های امنیتی خود تجدید نظر کند به عبارتی دیگر باید سازوکاری فراهم شود تا ایمنی حساب های کاربری و مشتریان این شرکت در حد استاندارد حفظ و حراست شود.

چندی پیش شرکت امنیت سایبری «Irdeto»، طی گزارشی درباره سرقت چند باره اطلاعات شرکت نت فلیکس و فروش آنها در دارک وب هشدار داده است. در آخرین سرقت صورت گرفته 854 حساب کاربری شامل کلمه عبور و گذرواژه کاربران سرقت شد و در بخش های مختلفی از دارک وب جهت فروش قرار گرفت.

یکی از وبلاگ نویسان و محققان امنیت سایبری به نام «Sophos»، در وبلاگ خود نوشت که برقراری امنیت کاربران در شرکت نت فلیکس ممکن است زمانبر باشد و هزینه های زیادی به همراه داشته باشد اما این کار باید هرچه زودتر انجام شود.
 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.