about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

مشتریان بانک‌های سوییس هدف تروجان Dyreza

محققان  پنج ماه پیش خبر از کشف  یک بدافزار بانکی داده بودند که قادر بود با هدایت ترافیک جلسه‌ کاری بانک به یک دامنه‌ ثبت‌شده توسط مهاجم، رمزنگاری SSL را دور بزند. این تروجان که با نام‌های Dyre یا Dyreza شناخته می‌شود، از روشی  موسوم به اتصال به مرورگر برای سرقت ترافیک در جریان بین قربانی و وب سایت  اصلی بهره می‌گیرد.

نسخه‌ جدید این تروجان بانکی با سوء‌استفاده از آسیب‌پذیری ویندوز که به ره‌گیری فعالیت‌های کمپین نفوذگران Sandworm دو هفته‌ی پیش کشف شد، سعی به آلوده کردن رایانه‌های قربانیان می‌کند.

به گزارش وب سایت اخبار امنیتی فن آوری اطلاعات و ارتباطات محققان دانمارکی، کمپین جدیدی از نفوذگران را کشف کرده‌اند که با استفاده از بدافزار Dyreza که می‌تواند از آسیب‌پذیریِ CVE-2014-4114 ویندوز سوء‌استفاده کند، مشتریان بانک‌های سوییس را مورد هدف قرار داده‌اند. این تروجان، عموماً از طریق حملات اسپرفیشینگ و یا هرزنامه منتقل می‌شود و ظاهراً طوری به نظر می‌رسد که یک صورت‌حساب بانکی یا اطلاع‌رسانی تراکنش بانکی است و در عین حال یک پیوست آلوده نیز به همراه دارد.

درکمپین جدید، یک پیوست پاورپونیت که از آسیب‌پذیری ویندوز سوء‌استفاده می‌کند، در ایمیل قرار دارد، این آسیب‌پذیری به عنوان آسیب‌پذیری OLE شناخته می‌شود و در به‌روزرسانی‌های ماه اکتبر مایکروسافت وصله شده است، اما قبل از آن به صورت روز-صفرم در کمپین Sandworm که علیه سازمان‌ها و مراکز دولتی اروپای شرقی فعالیت می‌کرد، مورد استفاده قرار گرفته بود.

تروجان بانکی Dyreza به محض نصب شدن در رایانه قربانی، با هر بار راه‌اندازی ماشین یک به‌روز‌رسانی جعلی گوگل را نمایش می‌دهد. در نسخه‌ی ویندوز ۷، بدافزار خود را به فرآیند مربوط به مرورگر اینترنت اکسپلورر تزریق می‌کند، البته در نسخه‌های قدیمی ویندوز از جمله ویندوز بدون پشتیبانی XP که آسیب‌پذیری CVE-2014-4114 در آن وجود دارد، بدافزار خود را به فرآیند svchost.exe تزریق می‌کند و به سرقت اطلاعات بانکی قربانی می‌پردازد.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.