about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت مدرن‌سازی سیستم‌های الکترونیک در جمهوری چک از مشارکت خود با ارائه دهنده اسرائیلی فن‌آوری دفاعی خبر داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ «BIRD Aerosystems»، ارائه‌دهنده فن‌آوری دفاعی نوآورانه و راه‌حل‌هایی که از هوا، دریا و ناوگان زمینی دولت‌ها و سازمان‌های مرتبط محافظت می‌کند و «Česká letecká servisní (ČLS)»، یک بخش از «CSG Aerospace» که در یکپارچه‌سازی و مدرن‌سازی سیستم‌های الکترونیک تخصص دارد، همکاری راهبردی خود را با هدف گسترش تلاش‌های بازاریابی مشترک و پاسخگویی به تقاضای فزاینده برای سیستم‌های حفاظت موشکی پیشرفته هوابرد در اروپای مرکزی اعلام کردند.

این همکاری راهبردی پس از آن صورت گرفت که 2 شرکت قبلاً در چندین پروژه همکاری داشته‌اند و سیستم‌های حفاظت موشکی هوابرد BIRD، از جمله «SPREOS DIRCM»، ارائه و روی هواپیماهای مشتریان اروپایی نصب شده بود. هدف 2 طرف با متحد کردن نیروها، تقویت حضور خود در بازار اروپا، گسترش پایگاه مشتریان خود و رسیدگی موثر به تقاضای بالای سیستم‌های حفاظت موشکی هوابرد در اروپای مرکزی است.

رونن فاکتور (Ronen Factor)، مدیر عامل و بنیانگذار BIRD Aerosystems گفت :

«ما از همکاری با Česká letecká servisní (ČLS) برای افزایش دسترسی به بازار خود و رسیدگی به تقاضای رو به رشد سیستم‌های حفاظت موشکی AMPS BIRD در اروپای مرکزی هیجان‌زده هستیم. ČLS تخصص و تجربه منحصر به فردی را در ادغام و نوسازی اویونیک به ارمغان می‌آورد و آنها را به شریک ایده‌آلی برای ما تبدیل می‌کند. ما به کمک هم می‌توانیم راه‌حل‌های جامعی را ارائه دهیم که نیازهای خاص مشتریان ما را برآورده کند.»

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.