about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

مسکو: روسیه هم می‌تواند آمریکا را به حملات سایبری متهم کند

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛ به نقل از خبرگزاری «نووستی»، وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که ایالات متحده طرف روسی را اصلی‌ترین تهدید برای این کشور در عرصه امنیت سایبری معرفی کرده است، در حالیکه مسکو نیز به راحتی می‌تواند دقیقاً مانند اتهامات اثبات نشده طرف آمریکایی، واشنگتن را به حملات سایبری متهم کند.

در بیانیه منتشره از سوی وزارت خارجه روسیه یادآوری شده، صحبت بر سر گزارش سازمان اطلاعات ملی آمریکاست که در اوایل آوریل منتشر شده و در آن ادعا شده که روسیه بزرگترین تهدید سایبری است و این کشور توان بالقوه خود در عرصه جاسوسی و نفوذ در رویدادهای سایر کشورها را بهبود بخشیده است. در این سند اتهامات وارده به روسیه، بدون هیچ گونه ارائه مدرک و دلایل مشخصی مطرح شده و تنها مبتنی بر حدس و گمان است.

وزارت امور خارجه روسیه در این راستا بار دیگر مقامات واشنگتن را به از سر گیری مذاکرات دوجانبه با هدف جلوگیری از تهدیدات سایبری دعوت کرده است. به عقیده مقامات مسکو، چنین اقدامی می‌تواند نخستین گام در جهت بهبود روابط دو کشور باشد.

پیش از این اعلام شده بود که اخیراً تعداد حملات سایبری به منابع وزارت امور خارجه روسیه افزایش قابل توجهی یافته است. در بیانیه منتشره در اینباره یادآوری شده: «منابع اطلاعاتی وزارت امور خارجه روسیه دائماً در معرض حملات سایبری، به منظور استفاده از آنها برای شرکت‌های وابسته به کامپانی‌های اروپایی، آمریکایی و شرکت‌های هلدینگ آسیایی قرار می‌گیرند و این اواخر تعداد موارد مربوط به تلاش برای دسترسی غیرقانونی به پورتال اینترنتی وزارت خارجه افزایش نیز یافته است.»

در وزارت خارجه روسیه توضیح داده شده که تمامی این حملات سایبری با موفقیت و با کمک تجهیزات تأمین امنیت این وزارتخانه دفع شده‌اند و تأثیر مخربی بر هماهنگی و ارتباط سایت رسمی وزارت امور خارجه و نمایندگی‌های آن در سایر کشورها بوجود نیامده است.

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/04/04 - 14:56- هوش مصنوعي

راه‌اندازی کمیته ملی استراتژی هوش مصنوعی در تایوان

تایوان کمیته ملی استراتژی هوش مصنوعی را راه‌اندازی کرد.

راه
1405/04/04 - 14:33- هوش مصنوعي

راه اندازی دو آزمایشگاه تحقیقاتی هوش مصنوعی در بریتانیا

دولت بریتانیا از دو آزمایشگاه تحقیقاتی جدید هوش مصنوعی به رهبری دانشگاه کالج لندن و دانشگاه آکسفورد خبر داد.

تهیه
1405/04/04 - 13:45- هوش مصنوعي

تهیه پیش‌نویس چارچوب ملی هوش مصنوعی توسط یونان

یونان پیش‌نویس چارچوب ملی برای اجرای قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا را تهیه کرد.