about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

فیلیپس از مسواک هوشمند جدید خود یعنی سونیکر 9900 پرستیژ رونمایی کرد. این محصول به لطف هوش مصنوعی و سایر ویژگی های خارق العاده خود، به بهترین نحو ممکن از دندان های شما محافظت می کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ کمپانی فیلیپس چندی پیش طی مراسم CES از مسواک پرچمدار خود موسوم به Sonicare 9900 Predtige رونمایی کرد. این محصول به کمک هوش مصنوعی خود قادر است تا وضعیت سلامتی دهان و نحوه مسواک زدن شما را تحت نظر گرفته و از دندان ها در برابر پوسیدگی محافظت کند. سونیکر به لطف قابلیت های خارق العاده خود، به یک رقیب سرسخت برای محصولات اورال-بی و شرکت های دیگر تبدیل شده است.

سونیکر 9900 به فناوری SenseIQ مجهز شده و قادر است تا فشاری که موقع شستشو به دندان هایتان وارد می آورید را اندازه گیری نموده و شدت آن را تنظیم کند. طبق ادعای کمپانی، بسیاری افراد از نحوه صحیح مسواک زدن بی خبر بوده و فشار زیادی را به دندان های خود وارد می آورند. لذا تدابیری در محصول به کار رفته که به شما در حل این مشکل کمک می کند. در قسمت سری مسواک شاهد موهای زاویه داری هستیم که 20 درصد بیشتر از مدل های فعلی پلاک ها را از بین می برند.
کاربران می توانند از طریق اپلیکیشن Sonicare، پیشنهادات و نکات مربوط به محافظت از دهان و دندان را بلافاصله دریافت کنند. این برنامه همچنین گزارش هفتگی، ماهانه و سالانه از عملکرد فرد را نیز در اختیار وی قرار می دهد. نکته جالب توجه دیگر، محفظه خود مسواک است که همراه با پورت USB-C عرضه می شود تا کاربر هنگام جابجایی و مسافرت، دغدغه شارژ دستگاه را نداشته باشد.

متاسفانه هنوز اطلاعات بیشتری درباره تاریخ عرضه و قیمت مسواک هوشمند فیلیپس منتشر نشده است. اما با توجه به قابلیت های ویژه این پرچمدار نمی توانیم انتظار یک محصول ارزان قیمت را داشته باشیم.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.