about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

انتشار شده در تاریخ

مسنجر فیس‌بوک ابزاری برای سرقت بیت کوین

هکرها، کاربران مسنجر فیس‌بوک را با نرم‌افزارهای مخرب، آلوده کرده و به‌صورت مخفیانه به سرقت ارزهای دیجیتال مانند بیت کوین و مونرو می‌ پردازند.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از ایندیپندنت؛ به‌تازگی مهاجمان با استفاده از مسنجر فیس‌بوک به آلوده سازی رایانه‌های کاربران پرداخته که با استفاده از نرم‌افزارهای مخرب ارزهای رمزنگاری‌شده کاربران را به سرقت می‌برند. محققان امنیتی شرکت‌ترند میکرو (Trend Micro) پس از بررسی‌های خود اعلام کردند که Digmin جدیدترین بدافزار فعال در این زمینه باهدف قرار دادن بسیاری از ماشین‌ها امکان‌پذیر است. این در حالی است که با استفاده از این ابزار مهاجمان قادر به دستیابی به اطلاعات کلی یک حساب فیس‌بوک خواهند شد.

کارشناسان پس از بررسی‌های خود اعلام کردند که فایل مخرب شبیه به یک فایل ویدئویی اجرا می‌شود، این اجرا به نحوی است فایل ویدئویی با استفاده از Google Chrome اجرا می‌شود در این میان درصورتی‌که کاربر نرم‌افزار مخرب خود را روی تجهیزات دیگری مانند تلفن همراه اجرا کند این فعالیت‌ها به شکل کامل اجرا نمی‌شوند.
لذا بااین‌حال هنوز هم اقدامات نرم‌افزار مخرب برای کاربران بسیار خطرناک خواهند بود و به مهاجمان این دسترسی را می‌دهد که رایانه کاربر را در اختیار خود قرار دهد.


کارشناسان اظهار کردند که درصورتی‌که حساب کاربری افراد برای ورود به‌صورت خودکار تنظیم‌شده باشد، Digmin قادر است که با استفاده از پیام‌رسان فیس‌بوک پیام‌های مخرب خود را به دوستان و کاربران در ارتباط با حساب کاربری آلوده ارسال کند.
به‌تازگی کارشناسان امنیتی اعلام کرده‌اند که با توجه به رشد روزافزون ارزش بیت کوین در آینده ممکن است باعث ایجاد آسیب‌پذیری بیشتر کاربران کامپیوتری توسط مهاجمان شود. این اقدامات باعث می‌شود که بسیاری از نرم‌افزارهای مخرب تولیدکنندگان ارزهای دیجیتالی (Miner) را مورد هجوم خود قرار دهند.
کارشناسان در بررسی‌های خود اعلام کردند که بدافزار نام‌برده قربانیان خود را از کشورهای کره جنوبی، ویتنام، آذربایجان، اوکراین، فیلیپین، تایلند و ونزوئلا توسط نرم‌افزار مخرب Digmin آلوده‌شده‌اند. لذا در صورت بررسی و شناسایی این بدافزار در سیستم کاربری خود توصیه می‌شود نسبت به اسکن تجهیزات خود اقدام کنید.
 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد