about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

موسسه خبری سایبربان: دولت روسیه دسترسی به تعدادی از وب سایت‌ها را که در انتقاد از رئیس جمهور این کشور، ولادیمیر پوتین فعالیت می‌کنند مسدود کرده است. در پاسخ، گروهی از هکتیویست‌ها نیز برخی از وب سایت‌های دولتی را هدف قرار دادند.


خدمات فدرال روسیه برای نظارت در حوزه مخابرات، فن آوری اطلاعات و ارتباطات جمعی، گزارش می‌دهد که روزنامه Grani به آدرس grani.ru، وب سایت ایستگاه رادیویی اکو مسکو (echo.msk.ru) و سایت‌های چهره‌های معروف این کشور که بر علیه دولت پوتین فعالیت می‌کنند مانند شطرنج باز معروف گری کاسپاروف (kasparov.ru) را مسدود کردند. تمامی این سایت‌ها در سطح ISP  مسدود شده اند.

ظاهرا، دادستان کل فدراسیون روسیه درخواست کرده است تا تمامی این وب سایت‌ها مسدود شوند، به این دلیل که آنها با بازدید کنندگان برای شرکت در فعالیت‌های غیر قانونی و وقایع عمومی برای اختلال در نظم جامعه ارتباط برقرار می‌کنند.

در حالی که دولت این اقدامات را که نشان دهنده شکل دیگری از سانسور است، انکار می‌کند، بسیاری بر این باورند که این تلاش‌ها برای خاموش کردن منتقدان پوتین می‌باشد.

در میان کسانی که منتقد دولت پوتین بیان می‌شوند، برخی از هکتیویست‌ها به ایجاد حملات اختلال سرویس توزیع شده (DDOS) به تعدادی از وب سایت‌های مهم دولتی پرداخته اند. این فهرست شامل برخی وب سایت‌ها از جمله کرملین (kremlin.ru) و بانک مرکزی روسیه  (cbr.ru) را شامل می‌شوند.

با این حال، بسیاری از مردم روسیه از این موضوع می‌هراسند که شاید این کشور در حوزه سانسور به آرامی مانند چین شود که به خوبی در این زمینه شناخته شده است./
 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.