about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

مقامات مخابراتی هند 120 هدر با پیوندهای چینی را مسدود کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اداره مخابرات هند 120 هدر را با پیوندهای چینی مسدود کرده است. براساس گزارشی از هندو (The Hindu)، هدرهای ممنوعه از سوی گروهی مرتبط با یک نهاد چینی اداره می‌شدند.

در این گزارش آمده است که مرکز هماهنگی جنایات سایبری هند (I4C) یک کاوش تحت نظر وزارت امور داخلی انجام داده که نشان می‌دهد این هدرها از چین میزبانی می‌شوند.

هدر به‌وسیله بانک‌ها ، بنگاه‌های بیمه و دفاتر دولتی برای ارسال پیام‌های کوتاه به مصرف کنندگان و مشتریان استفاده و همچنین به عنوان شناسه فرستنده شناخته می‌شود؛ یک هدر ترکیبی منحصر به فرد از شخصیت‌ها یا شماره‌هایی است که نمایانگر نام تجاری یا نام شرکت فرستنده پیام است.

این وزارتخانه هندی با استناد به یک مثال گفت که هدر اداره توزیع برق ایالت بنگال غربی (WBSEDC) از سوی یک میزبان چینی به خطر افتاده است. این هدرها برای فریب مصرف کنندگانی که پیام‌های مربوط به صورتحساب برق دریافت کرده بودند، استفاده می‌شدند.

یک مقام هندی اظهار داشت که آدرس آی‌پی (IP) تمام هدرهایی که مسدود شده‌اند در چین ردیابی شدند.

طبق گزارش هندو، پیامک‌ها حاوی پیوندهای مخرب بودند و پس از کلیک باعث ضررهای مالی برای کاربران می‌شدند، زیرا هکرها تلفن‌ها را هک می‌کردند.

یک مقام رسمی هندی نیز توضیح داد که کلاهبرداری به مدت 3 سال گذشته ادامه داشته و اخیراً «I4C» آن را پرچم‌گذاری کرده است.

در تلاش برای متوقف کردن سوءاستفاده از هدرها و الگوهای پیام ، امسال اداره مخابرات هند دستورالعمل‌هایی را برای دسترسی به ارائه دهندگان خدمات صادر کرد تا به ترتیب در 30 و 60 روز همه هدرها و الگوهای پیام ثبت نشده مسدود شوند.

پارلمان هند اعلام کرده بود که بیش از 15 شماره تلفن همراه در مورد کلاهبرداری صادر شده از سوی وزارت ارتباطات از راه دور صبط شده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.