about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

توئیتر اکنون کاربران را ملزم می‌کند برای مشاهده توئیت‌ها، در این شبکه اجتماعی، حساب کاربری داشته باشند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان  ؛ از کاربرانی که تلاش می‌کنند محتوا در توئیتر را مشاهده کنند خواسته می‌شود عضو توئیتر شده یا وارد حساب کاربری خود شوند تا توئیت‌های مورد علاقه‌شان را ببینند.

ایلان ماسک، مالک میلیاردر توئیتر در توئیتی نوشت: داده‌های توئیتر به حدی چپاول می‌شوند که این سرویس را برای کاربران عادی تنزل داده است. صد‌ها سازمان یا بیشتر، در حال جمع آوری داده‌های توئیتر هستند و این مسئله، روی تجربه کاربر، تاثیر منفی گذاشته است.

ماسک پیش‌تر، از این که شرکت‌های هوش مصنوعی مانند OpenAI که مالک برنامه چت جی‌پی‌تی است، از داده‌های توئیتر برای آموزش مدل‌های زبان طبیعی خود استفاده می‌کنند، ابراز ناخوشنودی کرده بود. او گفته بود ما قطعات علیه کسانی که داده‌های ما را به سرقت می‌برند، اقدام حقوقی انجام خواهیم داد و آن‌ها را به دادگاه می‌کشانیم.

الکس اسپیرو، وکیل ایلان ماسک، ماه مه در نامه‌ای به ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت از این غول فناوری خواسته بود استفاده خود از محتوای توئیتر را بررسی کند و مدعی شده بود این شرکت از توافق در خصوص استفاده از داده‌های این شرکت شبکه اجتماعی تخطی کرده است.

توئیتر مجموعه اقداماتی را برای برگرداندن تبلیغات‌کنندگانی که این پلتفرم را از زمان خریداری شدن آن توسط ایلان ماسک، ترک کردند، آغاز کرده است.

توئیتر اوایل ماه میلادی جاری برنامه‌هایی را برای تمرکز روی ویدئو، تولیدکننده محتوا و همکاری‌های بازرگانی به منظور احیای کسب و کار این شرکت فراتر از تبلیغات دیجیتالی اعلام کرده بود.

توئیتر همچنین دریافت هزینه از کاربران برای دسترسی به رابط برنامه نویسی کاربردی که توسط اپلیکیشن‌های شخص ثالث و محققان استفاده می‌شود را آغاز کرده است.

تازه ترین ها
پیشنهاد
1405/04/03 - 15:21- اروپا

پیشنهاد یوروی دیجیتال در کمیته پارلمان اروپا مطرح شد

تلاش‌ها برای مدرن‌سازی یورو برای عصر دیجیتال و در عین حال حفظ اعتماد عمومی به سیستم مالی در اروپا در حال افزایش است.

پشتیبانی
1405/04/03 - 15:03- هوش مصنوعي

پشتیبانی از اکتشافات علمی توسط جمینای گوگل

گوگل از ابزارهای هوش مصنوعی جمینای برای پشتیبانی از اکتشافات علمی در زمینه‌های تحقیقاتی رونمایی کرد.

شکاف‌های
1405/04/03 - 14:37- هوش مصنوعي

شکاف‌های امنیتی کودکان ایرلندی در قانون هوش مصنوعی اروپا

اتحادیه حقوق کودکان ایرلند، به شکاف‌های امنیتی کودکان در قانون هوش مصنوعی تاکید کرد.