about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

مسدود شدن درگاه اینترنتی PayPing

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ استارتاپ Payping که در حوزه پرداخت فعالیت می‌کند در مطلبی روی وبلاگ خود از متوقف‌شده دو درگاه اینترنتی خود به دستور واحد نظارت شاپرک خبر  داده است موضوعی که دلیل آن نداشتن نماد الکترونیک عنوان‌شده است. 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ استارتاپ Payping که در حوزه پرداخت فعالیت می‌کند در مطلبی روی وبلاگ خود از متوقف‌شده دو درگاه اینترنتی خود به دستور واحد نظارت شاپرک خبر  داده است موضوعی که دلیل آن نداشتن نماد الکترونیک عنوان‌شده است. 

Payping در وبلاگ خود می‌نویسد: «با توجه به فشارهای موجود متأسفانه طی یک یا ۲ روز آینده خدمات پی پینگ برای مدتی محدود برای انجام مذاکرات لازم قطع می‌شود. به امید خدا این مشکل سریع‌تر رفع می‌شود و ما همچنان با بروزترین امکانات به خدمات‌رسانی به شما خواهیم پرداخت.»

این مطلب با اشاره به مشكلات قانونی سرراه شرکت‌های استارتاپ  و مجوزهای موردنیاز استارتاپ های حوزه مالی (فینتک) برای دریافت نماد الکترونیک می‌افزاید:  «متأسفانه مسئولان مرتبط ازیک‌طرف کارآفرینان را به سمت استارتاپ های مالی تشویق می‌کنند و از طرفی پس از گذشت زمان و رشد آن‌ها، با توجه نبود قوانین لازم برای دریافت نماد الکترونیک دستور به توقف آن‌ها را می‌دهند. نماد الکترونیک نیازمند تعیین و ارائه مجوزهای لازم از طرف شرکت محترم شاپرک هست که متأسفانه باوجود گذشت مدت‌زمانی همچنان بلاتکلیف مانده است و قول به‌زودی ها را داده‌اند.»

موضوع مشکلات استارتاپ‌های فین‌تک در بحث گرفتن نماد اعتماد و همچنین کسب مجوز لازم از شاپرک به چالش اصلی توسعه در  این عرصه تبدیل‌شده است. اواخر سال گذشته نیز مسدود شدن چند شرکت فعال در این زمینه گزارش‌شده بود. 

تازه ترین ها
فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.

احتمال
1404/02/14 - 08:46- هوش مصنوعي

احتمال ترور فرماندهان مقاومت با هوش مصنوعی؛ این موضوع کاملا جدی است

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی درباره احتمال ترور فرماندهان محور مقاومت با هوش مصنوعی هشدار داد.

هوش
1404/02/14 - 08:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی به ویکی پدیا هم رحم نکرد

هوش مصنوعی به هیچ چیز رحم نمی‌کند و اکنون به ویکی پدیا نیز راه یافته است. ظاهرا هوش مصنوعی در تولید و ویرایش مقالات بزرگترین دانشنامه آنلاین جهان نقش مهمی ایفا خواهد کرد.