about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

انتشار شده در تاریخ

مسدود شدن تلگرام در عراق

عراق اپلیکیشن تلگرام را به دلیل نگرانی های امنیت ملی مسدود کرد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان،وزارت مخابرات عراق اعلام کرد که برنامه پیام رسان تلگرام را به خاطر نگرانی های امنیت ملی و به منظور حفظ یکپارچگی داده های شخصی کاربران ، مسدود کرده است.

این برنامه به طور گسترده در عراق برای پیام رسانی و همچنین به عنوان منبع اخبار و برای به اشتراک گذاری محتوا مورد استفاده قرار میگیرد.

برخی کانال ها حاوی مقادیر زیادی از داده های شخصی از جمله نام، آدرس و روابط خانوادگی عراقی ها هستند.

این وزارتخانه در بیانیه ای اعلام کرد که از این برنامه خواسته است پلتفرم هایی که داده های نهادهای رسمی دولتی و داده های شخصی شهروندان را فاش میکنند، حذف کند. اما این شرکت به هیچ یک از این درخواست ها پاسخ نداده و با مقامات عراقی تعامل ندارد.

در این بیانیه آمده است: وزارت ارتباطات بر احترام خود به حقوق شهروندان در زمینه آزادی بیان و ارتباطات، بدون تعصب به امنیت کشور و نهادهای آن تاکید میکند.

 

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

تنظیم
1404/09/24 - 10:37- اروپا

تنظیم مقررات مربوط به دارایی‌های دیجیتال در بریتانیا

وزارت دارایی بریتانیا اعلام کرد که مقررات مربوط به دارایی‌های دیجیتال از اکتبر ۲۰۲۷ آغاز می‌شود.

مقابله
1404/09/24 - 10:25- آسیا

مقابله با فروش آنلاین و غیرقانونی مواد آتش‌زا در فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین در مورد فروش آنلاین مواد آتش‌زا و سایر ترقه‌های غیرقانونی هشدار داد.