about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

مسابقات سایبر کوئست؛ نوآوری آموزشی امارات

آژانس اطلاعات سیگنالی امارات برگزاری رقابت های آموزشی امنیت سایبری در این کشور را بهترین راهکار ارتقای ظرفیت های امنیت سایبری این کشور می داند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ سایبر کوئست، نام یکی از برنامه های تشویقی و مهیج آموزش تکنیک های امنیت سایبری به دانش آموزان و دانشجویان است که از سوی آژانس اطلاعات سیگنالی امارات، برگزار می شود. بر اساس ادعای برگزار کنندگان این مسابقات، هدف اصلی سایبر کوئست افزایش اگاهی های پویای مربوط به امنیت سایبری در میان دانشجویان و دانش آموزان است.

این برنامه به دو بخش رقابتی شاخص تقسیم می شود:

مسابقات مدارس؛ رقابت تسخیر پرچم

این طرح برای دانش آموزان، در غالب مواجهه با چالش های امنیتی برگزار می شود و شرکت کنندگان باید با استفاده از ابزار پشتیبانی در اختیار خود، بسته به سرعت حل مسئله، بیشترین مقدار امتیاز را جمع آوری کنند.

مسابقات دانشگاه؛ رقابت تمرین سایبری

سبک این مسابقه با نوع اول متفاوت است و ماهیتش شامل حمله و دفاع می شود. دانشجویان، با توجه به آموزه های عملیاتی خود از آفند و پدافند سایبری، به دفاع در برابر حملات سایبری می پردازند. گروه ها بر اساس عملکردشان در محافظت از زیرساخت های سایبری و دفاع در برابر حملات پیچیده، امتیاز کسب می کنند. 

بر اساس اعلامیه وبگاه رسمی این مسابقات، پنج شهر ابوظبی، العین، شارجه، راس الخیمه و فجیره، میزبان این رقابت های آموزشی، خواهند بود.
 

تازه ترین ها
اعمال
1404/04/09 - 12:31- اروپا

اعمال محدودیت‌های بیشتر بر دسترسی به اینترنت در روسیه

کاربران روسی دیگر نمی‌توانند به میلیون‌ها وب‌سایت مهم تحت حفاظت کلاودفلیر دسترسی داشته باشند، چرا که ارائه‌دهندگان خدمات اینترنتی محلی بدون هیچ اعلام رسمی، اتصالات را به شدت محدود کرده‌اند.

لغو
1404/04/09 - 12:19- آمریکا

لغو مالیات کانادا بر غول‌های فناوری آمریکا

کانادا مالیات بر خدمات دیجیتال خود را لغو کرد تا مذاکرات تجاری با آمریکا را نجات دهد، آن هم تنها چند روز پس از آنکه دونالد ترامپ به‌طور ناگهانی گفت‌وگوها درباره همین مالیات را متوقف کرد.

پایان
1404/04/09 - 08:11- آمریکا

پایان حمایت دفاعی آمریکا از اروپا

یک سیاستمدار اروپایی خواستار ایجاد پروژه‌های کلیدی مانند یک سیستم دفاع موشکی مشترک، یک تیپ سایبری یا یک شبکه نظارت هوایی شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.