about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

مرکز ادغام امنیت سایبر کالیفرنیا

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ ایالت کالیفرنیا به سمت تقویت امنیت سایبر خود پیش می‌رود. جری برون (Jerry Brown)، فرماندار کالیفرنیا، دستوراتی را برای آمادگی و دفاع در برابر آثار مخرب حملات سایبری برای این ایالت صادر کرد. وی، دستور تشکیل مرکز جدید امنیتی برای مبارزه با حملات سایبری را صادر کرد که مرکز ادغام امنیت سایبر کالیفرنیا (California Cybersecurity Integration Center) نام دارد. این مرکز، شعبه‌ای از اداره‌ی خدمات اضطراری (OES) در کالیفرنیا است.
برد الکساندر (Brad Alexander)، سخنگوی اداره‌ی خدمات اضطراری، گفت: «این مرکز جدید، محلی برای گزارش تهدیدات سایبری است که بتوان از طریق آن، راهکارهایی را برای دولت و بخش خصوصی در نظر گرفت. حفاظت از سامانه‌های اطلاعاتی، نیازمند افزایش توانایی در زمینه‌ی آگاهی از خطرهای امنیت سایبر و نحوه‌ی پاسخگویی به این خطرها است.» همچنین وی افزود: «دستور فرماندار موجب ترکیب فعالیت سازمان‌های جمع‌آوری اطلاعات سایبری و سازمان‌های انتظامی واقع در کالیفرنیا می‌شود. این اقدام گامی دیگر در جهت افزایش امنیت این ایالت و کاهش آسیب‌پذیری‌ها محسوب می‌شود.»
در ضمن دستور فرماندار کالیفرنیا، گروهی برای پاسخگویی به حوادث سایبری (Cyber Incident Response Team) نیز تشکیل می‌شود که هنگام بروز یک حادثه‌ی سایبری، میان بخش دولتی و خصوصی و سازمان‌های انتظامی، هماهنگی برقرار می‌کند.
باید افزود که اولین وظیفه‌ی مرکز ادغام امنیت سایبر، کاهش شدت حوادث سایبری است که می‌تواند به اقتصاد کالیفرنیا آسیب بزند.
اما مطلب پایانی این است که نمایندگانی از پلیس فدرال، وزارت امنیت داخلی آمریکا (DHS) و گارد ساحلی آمریکا (US Coast Guard) در این مرکز جدید فعالیت می‌کنند.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.