about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

کروم اشتباه‌ تایپی در URL را در نسخه‌های موبایل شناسایی می‌کند. علاوه بر این به گوگل مپ نیز ویژگی‌های جدیدی افزوده شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، گوگل در یک پست وبلاگی اعلام کرد مرورگر کروم در دستگاه‌های iOS و اندروید می‌تواند اشتباهات املایی احتمالی در URL را شناسایی کند و اصلاحاتی را نیز پیشنهاد دهد. گوگل می‌گوید که این ویژگی می‌تواند به مبتلایان به نارساخوانی یا زبان‌آموزان کمک کند. بااینحال، پس از انجام به‌روزرسانی برنامه «مای کروم» در iOS، به نظر نمی‌رسد که این ویژگی هنوز اضافه شده باشد و مثلاً اشتباهات املایی مثل www.microspft.com را اصلاح نمی‌کند.

ویژگی‌های جدید در برنامه‌های گوگل

گوگل چند ویژگی جدید به گوگل مپ اضافه کرده است:

  • گوگل مپ به شاغلین دارای معلولیت تگ مخصوصی می‌دهد. پیش از این گوگل به محل‌ کار زنان یا مالکین سیاه‌پوست، آسیایی و لاتینی تگ مخصوص داده بود.
  • برنامه لنز در گوگل مپ اکنون می‌تواند نقاط موردنظر کاربر را با صدای بلند بخواند. این ویژگی برای کاربرانی که قادر به خواندن صفحه نمایش خود نیستند، مفید است. گوگل می‌گوید این ویژگی از روز سه‌شنبه برای iOS و در اواخر سال میلادی به اندروید می‌آید.
  • اکنون گوگل مپ محل‌هایی را که ورودی بدون پلکان، سرویس‌ بهداشتی در دسترس، پارکینگ و صندلی دارند، در اندروید و iOS نشان می‌دهد.

گوگل برای دیگر برنامه‌های خود نیز ویژگی‌های جدیدی معرفی کرده است. دارندگان پیکسل 5 و بالاتر می‌توانند از دوربین گوشی خود به عنوان ذره‌بین استفاده کنند تا با بزرگنمایی روی هر چیزی مثل علائم خیابان یا نخ و سوزن خیاطی، دید بهتری داشته باشند. همچنین برنامه Guided Frame که به کاربران نابینا یا کم‌بینا کمک می‌کند سلفی‌های بهتری بگیرند، اکنون در گوشی‌های پیکسل 8 و 8 پرو در دسترس قرار گرفته و اواخر سال 2023 برای پیکسل 6 و گوشی‌های جدیدتر نیز عرضه می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد