about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

قانون منع صادرات تراشه هوش مصنوعی ایالات متحده به چین در دست بررسی نهایی است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ، قانون ایالات متحده که ارسال برخی تراشه های پیشرفته به چین را محدود میکند، مورد بازنگری قرار گرفته و در حال بررسی نهایی است و نشان میدهد که به زودی محدودیت های بیشتری در مورد تراشه هایی که میتوانند برای هوش مصنوعی استفاده شوند، اعمال میشود.

مقامات آمریکایی هفته گذشته به چین هشدار دادند که قوانین محدودکننده ارسال تجهیزات نیمه رسانا و تراشه های هوش مصنوعی پیشرفته به چین در ماه جاری میلادی بروزرسانی میشود.

این بروزرسانی ها ،محدودیت ها و روزنه هایی را در قوانینی که برای اولین بار در تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۲۲ رونمایی شد و با هدف کند کردن پیشرفت های تکنولوژیکی و نظامی چین برای حفاظت از امنیت ملی آمریکا بود، اضافه خواهد کرد.

براساس گزارش وب سایت دفتر مدیریت و بودجه ایالات متحده ، مقررات مربوط به کنترل تراشه های رده بالا، مدارهای مجتمع محاسباتی پیشرفته (ICs) و ابرمحاسبات در تاریخ ۱۰ اکتبر برای بررسی نهایی به این دفتر ارسال شده است.

 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد