about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کارشناسان معتقدند که مراکش، آسیب‌پذیرترین کشور آفریقایی در برابر تروجان‌های بانکی است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ براساس گزارش ارزیابی تهدیدات سایبری آفریقا، مراکش بیشترین آسیب را از تروجان‌های بانکی و بدافزارهای دزد با 18827 حمله در سال 2022 شناسایی کرده است.

تروجان‌های بانکی نوعی بدافزار هستند که مجرمان سایبری برای کنترل دستگاه یا سرقت اطلاعات حساس از آن استفاده می‌کنند. این بدافزار بیشتر برای جمع‌آوری جزئیات بانکی و اعتبارنامه‌های ورود استفاده می‌شود.

تروجان‌ها را می‌توان از طریق ایمیل‌های فیشینگ، وب‌سایت‌های مخرب، بارگیری‌های درایو یا ابزارهای دیگر نصب کرد.

این گزارش که به‌وسیله اینترپل منتشر شده، نشان می‌دهد که آفریقای جنوبی با 6560 حمله شناسایی شده پس از مراکش در رتبه دوم و پس از آن نیجریه با 5366 مورد قرار دارد.

طبق تحقیقات ذکر شده در گزارش اینترپل، مجرمان سایبری در مراکش و جاهای دیگر تا حد زیادی به مهندسی اجتماعی متکی هستند که شامل تاکتیک‌هایی مانند جعل، جعل هویت و حملات بدافزار برای دسترسی به داده‌های محرمانه است.

در سال 2022، آژانس امنیت سایبری ژاپنی ترند میکرو (Trend Micro)، 7.7 میلیون وب مخرب را به عنوان بخشی از تحقیقات خود شناسایی کرد. 40 درصد از وب‌سایت‌های مخرب، کلاهبرداری بودند.

مراکش با 69 درصد از طرح‌های اخاذی به همان اندازه در معرض بیشترین تعداد طرح‌های اخاذی سایبری در آفریقا بود.

این کشور همچنین در معرض نوع محبوب دیگری از فعالیت‌های مجرمانه سایبری به نام باج‌افزار بود. یک حمله سایبری که به موجب آن مجرمان سایبری دولت، خرده‌فروشی یا زیرساخت‌های حیاتی از جمله تأسیسات انرژی، بیمارستان‌ها و مشاغل را هدف قرار می‌دهند.

مجرمان سایبری از باج‌افزار برای نگه داشتن دستگاه‌های مهم یا قطعات اطلاعاتی گروگان استفاده و دسترسی کاربران به داده‌ها را تا زمان پرداخت باج مسدود می‌کنند.

آفریقای جنوبی با 42 درصد حملات، بیشترین هدف حملات باج‌افزار در این قاره است و مراکش با 8 درصد و بوتسوانا و مصر با 6 درصد در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

تحقیقات ترند میکرو بیشتر نشان می‌دهد که منبع 2 درصد از کلاهبرداری‌های اخاذی به آفریقای جنوبی و پس از آن مراکش با 2 درصد ردیابی شده است. داده‌ها نشان می‌دهد که سرورهای این کشورها یا در معرض خطر هستند، هک شده‌اند و به عنوان دستگاه‌های پروکسی برای مجرمان سایبری در جاهای دیگر استفاده می‌شوند یا اینکه سرورها بخشی از یک بات‌نت هستند که برای فعالیت‌های مخرب استفاده می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.

جرایم
1404/02/13 - 15:08- آفریقا

جرایم سایبری نگرانی اصلی کارشناسان در آفریقای جنوبی

کارشناسان شرکت امنیت سایبری «ESET» اعلام کردند که جرایم سایبری در آفریقای جنوبی نگرانی بزرگ‌تری نسبت به قطعی برق است.