about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

مراقب حضور آنتی ویروس های جعلی باشید

در اکثر کشورهای جهان از جمله ایران چند سالیست که نسخه های مختلف آنتی ویروسهای جعلی و تقلبی نه تنهادر فضای اینترنت و وب سایت ها، بلکه در بازار نیز به وضوح قابل مشاهده هستند و به فروش می رسند. هدف از انتشار چنین نرم افزارهای تقلبی، سرقت اطلاعات و کسب در آمد برای مجرمان سایبری می باشد.

بسیاری از ضد ویروسهای جعلی با هدف سرقت اطلاعات مخصوصا اطلاعات حساس و محرمانه کاربران توسط خلافکاران و کلاهبرداران سایبری ساخته و منتشر می شوند .

برخی از خلافکاران سایبری با کمک نرم افزارهای آنتی ویروس جعلی، سیستم و تجهیزات کاربران را با ویروس و تروجان های مختلف آلوده کرده و کنترل آنها را در اختیار می گیرند.

متاسفانه در ایران تعداد قابل توجهی از کاربران موبایل ، تبلت و رایانه آشنایی درستی نسبت به امنیت فضای مجازی و محصولات آنتی ویروس نداشته و همین موضوع باعث می شود تا به سادگی گرفتار آنتی ویروسهای جعلی و تقلبی مخصوصا نسخه های ایرانی و فارسی این نوع ضد ویروسها شوند .

خرید و استفاده از نسخه های اصلی و معتبر محصولات آنتی ویروس نه تنها باعث می شود تا از خطر تهدیدات مختلف سایبری در امان باشید ، بلکه می توانید از ویژگی های امنیتی اضافی و خدمات فنی و پشتیبانی شرکت تامین کننده محصول نیز استفاده نمائید .

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد