about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

فتاحی در دیدار خود با مراجع قم گفت که علما با توجه به جایگاه مردمی خود همواره دغدغه هایی نسبت به بهره گیری از فرصت‌های فضای‌ مجازی و مقابله با خطرات در آن داشته‌اند که نیاز به ارائه مستمر گزارش از سوی نهادهای مسئول در این حوزه است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ «حمید فتاحی» مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت در حساب کاربری خود در اینستاگرام گزارشی از دیدارهای خود با مراجع و علمای قم ارایه کرد و در آن نوشت که علما با توجه به جایگاه مردمی خود همواره دغدغه هایی نسبت به بهره گیری از فرصت‌های فضای‌ مجازی و مقابله با خطرات موجود در آن داشته‌اند که نیاز به ارائه مستمر گزارش از سوی نهادهای مسئول و کسب رهنمودهای ایشان و هم‌اندیشی در این حوزه است.

معاون وزیر ارتباطات، در صفحه اینستاگرامی خود گزارشاتی از این دیدارها ارائه کرد و نوشت:

«امروز افتخار ارائه گزارش در زمینه اقدامات انجام شده در توسعه شبکه ملی اطلاعات به مراجع گرانقدر تقلید حضرات عظام آیت الله مکارم شیرازی، جوادی آملی و فاضل لنکرانی را پیدا کردم. ایشان ضمن ابراز خشنودی از اقدامات صورت گرفته، از تلاش های وزارت ارتباطات در توسعه محتوای سالم در فضای مجازی به خصوص «کودک و اینترنت» قدردانی کردند.»

فتاحی معتقد است که در حوزه های کارشناسی مانند فضای‌مجازی گفتگو و همدلی راهگشاتر از ارائه گزارش هایی با ملاحظات سیاسی است.

اینطور که مشخص است وزارت ارتباطات قصد دارد تا دیدارهای خود را با مراجع و علما دینی افزایش دهد تا گزارشات بیشتری از عملکرد این وزارتخانه ارائه کند؛ این اقدام از این جهت ضروری به نظر می‌رسد که نظر علمای قم در میان بسیاری از مردم و البته مسئولان تصمیم گیرنده و تاثیرگذار در حوزه اینترنت و فناوری‌های ارتباطی، تاثیرات عمیقی دارد. چنانکه اخیرا «ابوالحسن فیروز آبادی» دبیر شورای عالی فضای مجازی گفته بود: «تعداد قابل توجهی از جامعه مذهبی کشور که صدای آنها شنیده می‌شود، با اینستاگرام مشکل دارند.»

«جواد جاویدنیا» سرپرست معاونت امور فضای مجازی دادستانی کل کشور هم چندی پیش به نارضایتی مراجع از اینستاگرام اشاره کرده و گفته بود که اینستاگرام باید چند سال پیش فیلتر می‌شد:

«بسیاری از علما و اساتید دانشگاه و دانشجویان هر کدام با استدلال خود خواهان فیلترینگ این نرم افزار هستند. حتی برخی تمام مسئولان فضای مجازی کشور را که هر کدام به نحوی در این فضا نقش دارند به خاطر عدم جلوگیری و برخورد با این پدیده مسئول گمراهی تک تک افراد جامعه و به ویژه کودکان و نوجوانان می‌دانند و بی‌غیرت خطاب می‌کنند و حق هم دارند.»

از همین روی می‌توان فهمید که معاون وزیر ارتباطات برای ارائه گزارشاتی از عملکرد این وزارت‌خانه و شفاف‌سازی فضای مجازی به دیدار با مراجع رفته است تا ابهامات موجود در این زمینه رفع شود و مراجع تصویر دقیق‌تر و به روزتری از این حوزه داشته باشند.

تازه ترین ها
چالش
1404/02/16 - 08:13- هوش مصنوعي

چالش جدید هوش مصنوعی: هذیان‌گویی در مدل‌های جدید بیشتر شده است

در حالی که شرکت‌های فناوری و کاربران سراسر جهان به طور فزاینده‌ای از چت‌بات‌ها و ابزارهای هوش مصنوعی برای انجام وظایف مختلف استفاده می‌کنند، گزارشی جدید نشان می‌دهد که نسل جدید مدل‌های هوش مصنوعی نه‌تنها دقیق‌تر نشده‌اند، بلکه در مواردی خطاهای بیشتری دارن

بیانیه
1404/02/16 - 08:09- سایرفناوری ها

بیانیه انجمن بلاکچین در دفاع از کسب‌وکارهای شفاف تبادل رمزدارایی

چرا بانک مرکزی فرآیند قانونی مجوزدهی درگاه را در درگاه ملی مجوزها ثبت نکرده است؟

تمجید
1404/02/16 - 08:06- هوش مصنوعي

تمجید از وزارت آموزش و پرورش بخاطر آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی از اقدام وزارت آموزش و پرورش بخاطر آموزش هوش مصنوعی به یک میلیون دانش آموز و ۱۰۰ هزار معلم در تابستان، تمجید کرد.