about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

مذاکره شرکت امنیت سایبری اسرائیلی با عربستان

یک توسعه ی دهنده ی بدافزار رژیم صهیونیستی برای فروش نرم افزارهای جاسوسی، با عربستان سعودی مذاکره کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ به تازگی اخبار متعددی در مورد «NSO Group»، توسعه ی دهنده ی بدافزار رژیم صهیونیستی، منتشر می شود. در طول تحقیقات سال گذشته، فروش نرم افزارهای جاسوسی تلفن همراه به کشورهایی که بیش از هر چیز به علت نقض های حقوق بشر شناخته می شوند، آشکار شده است. حتی دولت هایی که کمتر در معرض این اتهام قرار دارند، برنامه های گروه نام برده را ظاهرا به منظور اجرای قانون خریداری کرده اند؛ اما فقط از آن ها برای هدف قرار دادن، فعالان سیاسی، روزنامه نگاران و منتقدان دولت استفاده می کنند.

نمی توان گفت که ایلات متحده چگونه این بدافزار ها را گسترش می دهد؛ اما شکی نیست که نهاد های فدرال مانند «DEA»، گمان دارند که نرم افزارهای جاسوسی NSO، افزونه های مفیدی برای بسته ی ابزارهای تحقیقاتی شان به شمار می آیند.

به نظر نمی رسد که دولت آمریکا، نگران برقراری ارتباط با شرکت های فناوری که حاضر به فروش نرم افزار به کشورهای فهرست سیاه هستند، باشد؛ بنابراین، NSO همچنان گزینه ای مناسب است.

در گزارش وبگاه «Times of Israel» آمده است:

یک شرکت اسرائیلی که در تولید ابزار های جاسوسی تخصص دارد، به منظور فروش یک فناوری به عربستان سعودی در مورد یک قرارداد چندین میلیون دلاری با این کشور، مذاکره کرده است. این فناوری به دولت ها اجازه می دهد که تلفن های همراه شهروندان خود را هک کرده و به تماس ها و همچنین گفت و گوهایی که در نزدیکی تلفن ها صورت می گیرند، گوش دهند. خبرگزاری هاآرتص به تازگی گزارش داده است که نمایندگان NSO مستقر در هرتزلیا (Herzliya)، نشستی را با مقامات عربستان سعودی در وین و احتمالا یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس، برگزار کرده اند. هدف از این نشست، فروش 55 میلیون دلاری نرم افزار پگاسوس 3، بوده است.

این مذاکرات مدت کوتاهی قبل از اینکه محمدبن سلمان، پاکسازی مخالفان را سرعت بخشد، صورت گرفت. اخیرا مدارکی از پرونده ی شکایت یک کارمند علیه شرکت  NSO به دست آمده است که بر اساس آن، در زمینه پرداخت دستمزد از وی کلاه برداری شده است ؛ اما متاسفانه این مدارک مشخص نمی کنند که آیا دولت سعودی تصمیم به خرید این نرم افزار دارد یا خیر. یا از این مذاکره برای کمک به محمدبن سلمان در تعقیب و دستگیری مخالفان سیاسی خود، استفاده شده باشد.

با توجه به مشاهدات، شرکت یاد شده در مذاکره با عربستان، سعی در اداره ی هر 2 طرف معامله داشت. از طرفی، شناسایی شخص پشت یک حساب توییتر ضد دولت را نمی پذیرد؛ از سویی دیگر، اثربخشی ابزارهای طراحی شده برای تصاحب تلفن های همراه هدف را نشان می دهد.

در پاسخ به جریان انتقادات اخیر، شرکت NSO سعی در حفظ جوانب هر 2 طرف داشته و توضیح داد:

این شرکت در گذشته تاکید کرده است که نرم افزار های خود را به شرط آنکه فقط علیه جنایات و تروریسم استفاده شود، می فروشد. ما هیچ مسئولیتی در قبال مواردی که ادعا می شود نرم افزارهایمان برای نقض حقوق شهروندی مورد استفاده قرار گرفته اند، نداریم. ما از آن ها وعده گرفتیم که از ابزارها فقط برای اهداف درست استفاده کنند.

دفاع یاد شده در رابطه با فروش نرم افزارهای جاسوسی به کشورهایی همچون ازبکستان و قزاقستان بسیار ضعیف است. مطمئنا این دلیل خوبی نیز برای پیشنهاد چنین ابزارهایی به دولت سعودی نیست؛ ابزارهایی که گروه یاد شده یقینا می داند برای اهداف درست مورد استفاده قرار نمی گیرند.

دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا نیز، این موضوع را مشخص ساخت که هیچ تعداد از روزنامه نگاران کشته شده، قرار نیست مانع فروش سلاح به دولت محمدبن سلمان شود؛ بنابراین هیچ راه مناسبی در روابط بین الملل وجود ندارد تا کشف شود که دولت سعودی از ابزارهای اسرائیلی، برای دستگیری مخالفان یا حتی کارکنان امنیت ملی رژیم صهیونیست استفاده می کند.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.