about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مدیرعامل اینتل می‌گوید بحرانکمبود تراشه ممکن است تا چند سال طول بکشد و جهان را با خود درگیر کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان صنایع بسیاری در سراسر جهان با بحران کمبود تراشه دست و پنجه نرم می‌کنند و تولید برخی تجهیزات و دستگاه‌ها به دلیل کمبود چیپ با مشکلات جدی روبرو بوده است.

پیشتر برخی تحلیلگران بازار گفته بودند که مشکل کمبود چیپ تا سال ۲۰۲۲ یا نهایتا تا سال ۲۰۲۳ مرتفع خواهد شد. حتی یکی از تحلیل‌گران گارتنر پیش‌بینی کرده بود تا پایان ۲۰۲۱ مشکلات کمتر می‌شود. اما اکنون مدیرعامل اینتل نظر دیگری دارد.

«پت گلسینگر»، مدیرعامل اینتل در جلسه مجازی در نمایشگاه تجاری کامپیوتکس تایپه با اشاره به این موضوع که دورکاری و همه‌گیری کرونا نقش مهمی در افزایش تقاضای برخی محصولات و دستگاه‌ها داشته است،‌ از فشار زیاد بر زنجیره تامین برای تامین تقاضای تراشه موردنیاز بازار سخن گفت و تاکید کرد که احتمالا جهان تا چند سال آینده نیز با همین مشکل روبرو خواهد بود.

در حال حاضر کمبود جهانی تراشه باعث تعطیلی برخی خطوط تولید خودرو یا به تعلیق درآمدن آنها شده است. برخی کارخانه‌های بزرگ در طی مدت اخیر مجبور شده‌اند ظرفیت تولید خود را کاهش داده یا حتی نتوانند همچون سابق دستگاه‌های موردنیاز بازار را تولید کنند. حتی این موضوع در بخش تولید لوازم خانگی مصرفی نیز گزارش شده و تنها به سیستم‌های کامپیوتری و موبایل محدود نمی‌شود.

مدیرعامل اینتل می‌گوید با وجودی که بزرگان این صنعت تمام تلاش خود را به کار گرفته‌اند تا راهکاری برای حل مشکلات موجود پیدا کنند،‌ اما هنوز کمبودهای بسیاری وجود دارد که به این سرعت مرتفع نخواهند شد.

گلسینگر پیشتر در مصاحبه‌ای مطبوعاتی گفته بود که حداقل دو سال طول می‌کشد تا با برنامهریزی دقیق بتوان بر بحران کمبود جهانی تراشه غلبه کرد. همچنین وی اعلام کرده بود که این شرکت برنامه‌ریزی‌هایی را برای رفع کمبود چیپ موردنیاز کارخانه‌های خودروسازی برای بازه زمانی ۶ الی ۹ ماهه درنظر گرفته است.

اینتل، اسفندماه سال گذشته از سرمایه‌گذاری ۲۰ میلیارد دلاری خود برای افزایش ظرفیت تولید تراشه از طریق احداث دو کارخانه جدید در آریزونا خبر داده بود. گلسینگر در ادامه صحبت‌های خود اضافه کرد:

«قصد داریم فعالیت خود را به سایر نقاط ایالات متحده و اروپا گسترش دهیم تا بتوانیم تقاضای زنجیره تامین چیپست را در سراسر جهان مرتفع سازیم.»

برنامه‌های اینتل می‌توانند به صورت مستقیم روی فعالیت دو شرکت بزرگ TSMC و تولید تراشه سامسونگ تاثیرگذار باشند.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.