about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

اپیک گیمز درجریان محاکمه‌ی ضد انحصار گوگل ادعا کرد غول جستجوی اینترنت در سیاست‌های فروشگاه پلی‌استور، قوانین ضد رقابت آمریکا را نقض کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ تیم سوئینی، مدیرعامل اپیک گیمز، گوگل را شرکتی کجرو توصیف کرد. البته غول جستجوی اینترنت هرگونه تخلف را رد و اپیک گیمز را شرکت حریصی دانست که تمایل به پرداخت هزینه‌هایش ندارد.

به‌نوشته‌ی ApNews، تیم سوئینی در جریان محاکمه‌ی ضد انحصار علیه گوگل، ادعا کرد این شرکت از تاکتیک‌های غیراخلاقی و اغلب غیرقانونی برای محافظت از سیستم پرداخت فروشگاه اپلیکیشن خود بهره می‌برد. اپیک گیمز می‌گوید گوگل با نقض قوانین ضد انحصار ایالات متحده، همچنان به دریافت کمیسیون‌های بسیار بالا برای استفاده از سیستم پرداخت پلی‌استور ادامه می‌دهد.

جاناتان کراویس، وکیل گوگل، ادعا کرد که مکانیزم پرداخت پلی‌استور انحصاری نیست و اپیک گیمز را شرکتی حریص توصیف کرد که سعی دارد با دور زدن سیستم کمیسیون فروشگاه‌های اپلیکیشن، سود خود را افزایش دهد. اپیک گیمز سال ۲۰۱۹ بازی محبوب فورتنایت را ازطریق وب‌سایت رسمی خود منتشر کرد تا هزینه‌ای بابت استفاده از سیستم پرداخت پلتفرم گوگل نپردازد.

عدم انتشار فورتنایت در پلی‌استور، هیچ تأثیری روی گوگل نداشت و درعوض گوگل پیشنهادی ۱۴۷ میلیون دلاری به اپیک گیمز داد تا شرکت بازی‌ساز از رقابت با غول جست‌وجو دست بردارد. اگرچه سازنده‌ی فورتنایت ابتدا پیشنهاد گوگل را نپذیرفت اما به‌دلیل ایجاد مشکلاتی در انتشار بازی مذکور خارج از پلی‌استور، درنهایت سال ۲۰۲۰ متقاعد شد آن را در پلتفرم گوگل منتشر کند.

به‌هر حال پس‌از انتشار فورتنایت در پلی‌استور و اپ‌استور، اپل و گوگل این بازی را از فروشگاه‌های خود حذف کردند زیرا کاربران را برای خرید اقلام درون‌برنامه‌ای به درگاه پرداخت غیر از سیستم پرداخت داخلی فروشگاه‌های مورد اشاره هدایت می‌کرد؛ پس‌از آن اپیک گیمز شکایت‌های ضد رقابتی خود را علیه دو غول فناوری به ثبت رساند و انحصار سیستم پرداخت داخلی آن‌ها را به‌عنوان تهدید وجودی برای همه‌ی توسعه‌دهندگان توصیف کرد.
اگرچه دارندگان گوشی آیفون یا تبلت آیپد برای دانلود برنامه‌ها و بازی‌های موردنیازشان حتماً باید از اپ‌استور استفاده کنند، اما کاربران گوشی یا تبلت اندروید می‌توانند فایل نصب را از منبع دیگری غیر از پلی‌استور دانلود و روی دستگاه خود نصب کنند. تصمیم اپیک‌گیمز برای انتشار فورتنایت خارج از پلی‌استور باعث می‌شود درآمد حاصل از فروش اقلام درون‌بازی به‌طور کامل دراختیار این شرکت قرار گیرد و دیگر نیازی به پرداخت سهم ۱۵ تا ۳۰ درصدی به گوگل ندارد.

جالب اینکه اتحادیه‌ی اروپا اپل را مجبور کرده تا امکان سایدلود اپلیکیشن‌ها و بازی‌ها را دردسترس کاربران آیفون قرار دهد و ظاهراً این قابلیت از اوایل سال آینده برای مردمی که در این نواحی زندگی می‌کنند فعال خواهد شد.

منبع:

تازه ترین ها
نقص
1405/05/02 - 20:45- جرم سایبری

نقص داده در سرویس دوچرخه سئول

کارشناسان اعلام کردند که نقض داده‌ها، سرویس اشتراک دوچرخه سئول را تحت تأثیر قرار داد.

افتتاح
1405/05/02 - 20:18- اروپا

افتتاح مرکز پیشگیری از اعتیاد دیجیتال در میان کودکان ایتالیایی

ایتالیا مرکز اختصاصی پیشگیری از اعتیاد دیجیتال در میان کودکان را افتتاح کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.