about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

تیم سوئینی، مدیر عامل شرکت اپیک زنگ خطر را در مورد رفتار اپل به صدا در آورد و اعلام کرد که این شرکت تلاش می‌کند متاورس را درهم بشکند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ وقتی صحبت از اپ‌استور به میان می‌آید، اپل و اپیک گیمز تنش‌های زیادی با هم دارند. در حالی که هر دو شرکت روی سرویس‌های واقعیت افزوده و واقعیت مجازی جدیدی کار می‌کنند، تیم سوئینی، مدیر عامل شرکت اپیک زنگ خطر را در مورد رفتار اپل به صدا در آورد و اعلام کرد که این شرکت تلاش می‌کند متاورس را درهم بشکند.

در مصاحبه‌ای جدید، سوئینی درباره‌ متاورس اظهار نظر کرد. او توضیح داد که اپیک گیمز در زمینه متاورس برای ایجاد اکوسیستمی یکپارچه که «به یک باغ محصور دیگر تبدیل نشود»، تلاش می‌کند. این گفته مستقیماً به اپل اشاره دارد. سوئینی اعتقاد دارد که اپ‌استور در آیفون و آیپد مانند باغی محصور است که سیاست‌هایی انحصارگرایانه را دنبال می‌کند.

هنگامی که مستقیماً در مورد موانع اکوسیستم یکپارچه در متاورس سؤال شد، مدیرعامل اپیک بلافاصله به اپل اشاره کرد. سوینی معتقد است که اپل تلاش می‌کند متاورس را درهم‌ بشکند یا تمام سود آن را استخراج کند.

اپل سعی می‌کند که متاورس را درهم بشکند یا تمام سود را از آن استخراج کند و حالت دیگری وجود ندارد. همانطور که می‌دانید، اپل به شما اجازه استفاده از موتور مرورگر رقیب را نمی‌دهد. بنابراین آنها می‌توانند رویکرد مشابهی را نسبت‌ به متاورس نیز در پیش بگیرند. آنها می‌توانند شما را مجبور کنند که فقط از موتور متاورس محدود اپل استفاده کنید. شما نمی‌توانید موتور اختصاصی خود را بسازید یا از آنریل انجین استفاده کنید. آنها می‌توانند همین فردا قوانین پلتفرم را تغییر دهند و هرآنچه را که همه انجام می‌دهند، نابود کنند. به همین دلیل است که ما به قوانین ضدانحصار قوی نیاز داریم.

سوینی ادامه داد که اپیک می‌تواند بر هر چالش دیگری که ممکن است در مسیر ساخت متاورس قرار بگیرد، غلبه کند. سوئینی با اشاره به اپل گفت: اگر این شرکت اجازه پیدا کند که از قدرت بازار و سخت‌افزارش برای متاورس بهره بگیرد، می‌تواند به‌طور کامل بر این حوزه تسلط یابد. بنابراین ما در حال مبارزه با این موضوع هستیم.

اپیک علاقه شدیدی به فعالیت در حوزه متاورس دارد. از نظر سوئینی، این شرکت می‌خواهد در زمینه موتورهای ساخت متاورس با آنریل انجین رقابت کند و پس از آن سراغ ساخت سرور برای میزبانی از محتوای متاورس می‌رود.

اگر اکوسیستمی بدون چهارچوب ایجاد شود، شرکت‌ها می‌توانند براساس شایستگی‌های خود فعالیت کنند. ما سابقه برنده‌شدن براساس شایستگی‌ها را داریم. اما وضعیت بازارهایی مانند iOS به شدت ناامیدکننده است. زیرا در این بازارها راهی برای رقابت با اول وجود ندارد.

انتظار می‌رود که شرکت اپل هدست Reality Pro خود را در ماه ژوئن و در رویداد WWDC، در کنار پلتفرم‌های نرم‌افزاری جدید خود معرفی کند. با این حال، اپل از اصطلاح «متاورس» استقبال نمی‌کند. تیم کوک سال گذشته در مصاحبه‌ای گفت: من همیشه فکر می‌کنم مهم است که مردم معنای چیزی را بفهمند و من واقعاً مطمئن نیستم که یک فرد معمولی بتواند به شما بگوید که متاورس چیست.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد