about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

دو تراشه Dimensity 920 و Dimensity 810 مدیاتک به زودی وارد گوشی‌های میان رده خواهند شد. این دو چیپست را باید نسخه‌های تکامل یافته‌ دایمنسیتی ۹۰۰ و دایمنسیتی ۸۰۰ بدانیم.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، هر دو تراشه Dimensity 920 و Dimensity 810 مبتنی بر فناوری ساخت ۶ نانومتری TSMC هستند. با پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای، از رزولوشن +FHD صفحه نمایش و نرخ رفرش ۱۲۰ هرتز پشتیبانی می‌کنند.

این چیپست از وجود هسته‌های پرقدرت Cortex-A78 با سرعت کلاک ۲.۵ گیگاهرتز و Cortex-A55 با سرعت ۲ گیگاهرتز بهره می‌برد. همچنین دارای پردازشگر گرافیکی Mali-G68 MC4 است و با بهینه‌سازی‌های صورت گرفته، ۹ درصد عملکرد گیمینگ سریع‌تر در قیاس با دایمنسیتی ۹۰۰ خواهد داشت.

دایمنسیتی ۹۲۰ از رم LPDDR4x و LPDDR5، حافظه داخلی UFS 2.2 و UFS 3.1 پشتیبانی می‌کند تا دست سازندگان گوشی‌های هوشمند برای تولید محصول، باز باشد.

تراشه جدید مدیاتک از دو سیم‌کارت ۵G و سرویس VoNR هم پشتیبانی می‌کند. همه این‌ها را به بلوتوث ۵.۲، آخرین استانداردهای وای-فای و MIMO 2×2 اضافه کنید.

این‌یکی نخستین چیپست ۶ نانومتری مدیاتک از سری دایمنسیتی ۸۰۰ محسوب می‌شود. همان قابلیت پشتیبانی از ۵G دوگانه را دارد؛ ولی دارای هسته‌های قدیمی‌تر Cortex-A76 با سرعت کلاک ۲.۴ گیگاهرتز و هسته‌های کم‌مصرف Cortex-A55 است. پردازشگر گرافیکی آن هم Mali-G57 MC2 نام دارد.

دایمنسیتی ۸۱۰ از رم LPDDR4x و حافظه داخلی UFS 2.2 پشتیبانی می‌کند. انتظار می‌رود این چیپست همراه با مدل ۹۲۰ از سه ماهه سوم ۲۰۲۱ در گوشی‌های هوشمند به‌کارگیری شود.

منبع:

تازه ترین ها
کلاهبرداری
1404/02/14 - 12:22- هوش مصنوعي

کلاهبرداری در صرافی بایننس

کلاهبرداران هوش مصنوعی، بایننس را با هک چهره هدف قرار می‌دهند.

کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.