about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

مختل شدن مرکز تلفن ستاد حامی کلینتون

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ انجام یک حمله آنلاین مرکز تماس تلفنی حامی ستاد انتخاباتی هیلاری کلینتون نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را در آخرین ساعات مانده به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری این کشور مختل کرد.
NextGen Climate یک گروه حامی هیلاری کلینتون می‌گوید شاهد اختلالاتی در نرم‌افزار تماس تلفنی خود بوده و علت این مسئله یک حمله آنلاین است.
حمله یادشده یک شرکت فناوری به نام تی سی ان را در ایالت یوتای آمریکا هدف قرار داده که خدمات تماس تلفنی انبوه از طریق اینترنت به شرکت‌ها و گروه‌های علاقه‌مند ارائه می‌دهد.
سخنگوی شرکت تی سی ان می‌گوید مشکلات نرم‌افزاری حدود یک ساعت ادامه داشت و از ساعت 2:35 دقیقه دیروز به‌وقت محلی آغاز شد و باعث کند شدن روند ارائه خدمات از سوی آن گردید و درنهایت باعث شد خدمات‌رسانی این شرکت برای ساعاتی مختل شود.
برخی منابع از حملات بوت نت به این شرکت با سوءاستفاده از بدافزار Mirai خبر می‌دهد. Mirai برای حمله بی‌سابقه به ده‌ها سایت اینترنتی در تاریخ 21 اکتبر گذشته مورداستفاده قرار گرفت و این امر باعث شد سایت‌های یادشده چندین ساعت از دسترس خارج شوند.
Mirai بدافزاری باقابلیت آلوده سازی بالاست که می‌تواند روترها، دوربین‌های مداربسته متصل به اینترنت و... را آلوده کند و شبکه‌ای از ابزار آلوده را برای اجرای حملات دی ان اس و ایجاد ترافیک بالابر روی سایت‌های هدف تجهیز نماید. تحقیقات برای شناسایی عوامل حمله مذکور ادامه دارد.

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.