about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

مایکل اوریلی کمیسیونر فدرال ارتباطات آمریکا، ضمن انتقاد شدید از پیشنهادات این کمیسیون در مورد تغییر در قوانین بی‌طرفی اینترنت، آنها را برای ISPها غیرقابل تحمل و طاقت‌فرسا توصیف کرد و به گفته وی تا زمانی که عملا مشکلی رخ نداده باشد نباید برای تغییر قوانین فعلی تلاش شود.

منتقدان این اقدام کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا از آن بیم دارند که تغییر در این قوانین، کیفیت دسترسی به خدمات اینترنتی را برای دیگر اقشار جامعه کاهش دهد و موجب گردد بخش اعظم پهنای اینترنت به افراد مرفه جامعه اختصاص پیدا کند.

البته برخی شرکت های ISP مدافع این تغییرات هستند، چرا که می توانند بابت ارائه خدمات بهتر به کاربران خود پول بیشتری دریافت نمایند. اما خشم افکار عمومی در آمریکا مانع اظهار نظر آشکار آنها در این مورد شده است.

در حال حاضر مخالفت‌ها و انتقادهای شدیدی از برنامه های کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا در اجرای این طرح شده و باعث به تعویق افتادن آن شده است.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد