about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

وزارت دادگستری آمریکا هکر روس را به 4 سال حبس محکوم کرد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت دادگستری آمریکا شهروند روس آلک کوشکین را به جرم ارتکاب جرائم سایبری و ساخت کریپتر برای برنامه‌های مخرب به 4 سال حبس محکوم کرد. 

دیوید سوندبرگ، مأمور اف‌بی‌آی دراین‌باره اعلام کرد کوشکین و همدستانش چندین سال اقدام به هک سیستم‌های حفاظت سایبری آمریکا نموده‌اند تا برنامه‌های مخرب را در مقیاس جهانی گسترش دهند.

کوشکین در فعالیت‌های پیُتر لیواشوف نیز مشارکت داشته است. آن‌ها هر دو متهم به هدایت شبکه بات نت بزرگ کلیهوس (Kelihos) شد‌ه‌اند که اقدام به سرقت اطلاعات شخصی از رایانه‌های آلوده می‌کرده است. 

به ادعای آمریکایی‌ها، کریپتری که کوشکین می‌ساخته از سوی بات‌نت کلیهوس برای مخفی سازی پیلود‌ها و عدم شناسایی مورداستفاده قرارمی‌گرفته است. لیواشوف نیز به عنوان توسعه‌دهنده بات‌نت کلیهوس از ماه می 2014 تا آوریل 2017، یعنی تا زمان بازداشتش در اسپانیا، حدود 3000 دلار در ماه به کوشکین پرداخت می‌کرده است. 

طبق اسناد دادگاه، کوشکین وب‌سایت‌های Crypt4U.com،Crypt4U.net ،fud.bz ،fud.re را مدیریت کرده است. این سایت‌ها به کاربران وعده می‌داده‌اند انواع بدافزارها اعم از بات‌نت‌ها، تروجان‌های دسترسی از راه دور، کی لاگرها، اینفواستیلرها و ماینرها را به‌گونه‌ای آماده می‌کنند که تقریباً هیچ‌کس قادر به تشخیص آن‌ها نبوده و آنتی‌ویروس‌ها نیز از شناسایی آن‌ها بازمی‌مانند.  

کوشکین در سپتامبر 2019 در ایالت کالیفرنیا بازداشت شده و از آن زمان تاکنون در حبس به سر برده است. لیواشوف نیز که به 33 ماه حبس و جبران خسارت 3.5 میلیون دلاری محکوم شده بود، دوران محکومیتش را سپری کرده است.  

بات‌نت کلیهوس که در ردیف بزرگ‌ترین بات‌نت‌های جهان قرار دارد، از سال 2010 فعال بوده است. فعالیت این بدافزار در سال 2017 پایان‌یافته و میزان آلوده سازی آن بیش از 60،000 دستگاه برآورد شده است. کلیهوس هم توسط نویسندگان آن و هم سایر مجرمان سایبری جهت ارسال میلیون‌ها پیام اسپم در هر ساعت مورداستفاده قرار می‌گرفته است. 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد