about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

گوگل در اواخر دهه گذشته میلادی به منظور راه‌اندازی سرویس نمای خیابانی خود اتومبیل‌های مخصوصی را طراحی و به عکس برداری از خیابان‌های مهم شهرهای مختلف پرداخت.

گوگل در اواخر دهه گذشته میلادی به منظور راه‌اندازی سرویس نمای خیابانی خود اتومبیل‌های مخصوصی را طراحی و به عکس برداری از خیابان‌های مهم شهرهای مختلف پرداخت. اما بعد از مدتی مشخص شد اتومبیل‌های گوگل مجهز به تجهیزات خاصی برای جمع آوری داده‌های رد و بدل شده در شبکه‌های وای – فای محلی بوده‌اند.

 این محتوا شامل ایمیل‌های رد و بدل شده، کلمات عبور شبکه‌های وای – فای، متن پیام‌های کاربران و ... بوده اند. گوگل با توسل به قوانین فدرال آمریکا در زمینه استراق سمع تلاش کرده بود اقدام خود را قانونی جلوه دهد، اما دادگاه استدلال‌های گوگل را نپذیرفت.

گوگل به علت همین تخلف در چندین کشور اروپایی و آسیایی نیز محکوم شده و به همین علت جریمه‌های کلانی را نیز پرداخت کرده و به پاکسازی اطلاعات جمع آوری شده، موظف شده است. شکایت اخیر از گوگل مربوط به تخلفات آن در آمریکا در فاصله سال‌های 2007 تا 2010 بوده است.

گوگل در اوایل سال جاری میلادی برای جبران خسارات وارده به علت این حریم شکنی با 37 ایالت آمریکا به توافق رسیده و بناشده بود این شرکت در مجموع 7 میلیون دلار غرامت پرداخت کند.

تازه ترین ها
الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.