محققین دانشگاه دانشگاه پیتسبرگ آمریکا؛ بیماری شبکههای اجتماعی
به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ بر اساس نتایج آزمایش صورت گرفته توسط محققین دانشگاه پیتسبرگ آمریکا (University of pittsburgh)؛ استفادهی طولانی مدت از شبکههای اجتماعی در طول روز، میتواند تأثیر منفی روی خواب افراد داشته باشد.
برای بررسی تأثیر شبکههای اجتماعی روی خواب افراد، از 1788 داوطلب، با بازهی سنی 19 تا 32 کمک گرفته شد. این افراد در زمان آزمایش، از شبکهها و پیامرسانهای اجتماعی مانند فیسبوک، توییتر، اینستاگرام، اسنپچت استفاده میکردند.
تقریباً 30 درصد از این افراد، در مدت زمان آزمایش، دچار اختلالات خواب عمیق شدند. این افراد مدتزمانی زیادی را در طول روز از شبکههای اجتماعی استفاده میکردند. همین موضوع باعث شد تا بدترین تجربهی خواب خود را داشته باشند.
سرپرست انجام این آزمایش گفت: «مردم بهطور متوسط، بیش از یک ساعت در روز، از شبکههای اجتماعی استفاده میکنند. مشکلات خواب ایجاد شده، احتمالاً به علت بازدیدهای بیش از حد و مکرر کاربران از شبکههای اجتماعی است.»
وی به پزشکان توصیه کرد، بهتر است از این پس زمانی که بیماری از مشکلات خواب خود گلایه کرد. در مورد نحوهی استفادهی او از شبکهای اجتماعی نیز سؤال پرسیده شود.
محققان دانشگاه پیتسبرگ اعلام کردند برای کشف دلیل واقعی اختلال خواب ایجاد شده در زمان استفاده از شبکههای اجتماعی به زمان بیشتری نیاز دارند.