about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

محققین ارشد امنیتی گوگل پس از بررسی جاسوس افزار شرکت صهیونیستی NSO اظهارات جالبی کردند!

به گزارش کارگروه تروریسم سایبری سایبربان؛ شرکت امنیت سایبری اسرائیلی NSO Group همچنان به خاطرجاسوس افزار جنجالی خود به نام پگاسوس خبرساز است. محققین رده بالای امنیتی گوگل مدعی هستند پگاسوس یکی از پیچیده ترین جاسوس افزارهای موجود است. بازیگران مخرب زیادی می توانند به این جاسوس افزار دسترسی پیدا کنند.

محققین بر این باورند که پگاسوس، معادل امنیت سایبری بمب اتم است!

Ian Beer و Samuel Groß، محققین تیم Google Project Zero پس از تلاش برای یافتن آسیب پذیری های پگاسوس، مدعی شدند این جاسوس افزار اسرائیلی بسیار وحشتناک است.

اکثر جاسوس افزارها به واسطه کلیک کردن کاربر بر روی لینک یا دانلود یک فایل، دستگاه های شخصی را هک می کنند. اما پگاسوس این امکان را به بازیگران مخرب می دهد تا بدون دخالت مستقیم قربانی کنترل کامل گوشی همراه آن را به دست بگیرند. در این سناریو هیچ نیازی به ارسال پیام های فیشینگ وجود ندارد و کد مخرب بی سر و صدا در پس زمینه دستگاه اقدامات خود را عملی می کند.

محققین نام برده مدعی شدند این جاسوس افزار بی رحم است و قربانیان توان دفاع در برابر آن را ندارند.

در میان این رسوایی بزرگ، مشخص شد پگاسوس مورد استفاده دولت ها و گروه هایی قرار دارد که از لحاظ حقوق بشر مشکلات زیادی را به ثبت رسانده اند. این جاسوس افزار همچنین در جهت اهداف شرورانه ای مانند سرکوب آزادی بیان خبرگزاری ها مورد استفاده قرار دارد.

این جاسوس افزار قربانیان زیادی را تا به حال به ثبت رسانده است که کاربران گوشی آیفون یکی از آن ها هستند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد