about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گروهی از محققان مشغول توسعه یک پردازشگر رایانه ای(CPU) هستند که می تواند از هک شدن رایانه جلوگیری کند.

به گزارش کار گروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گیزمودو، به طور معمول «واحد پردازش مرکزی» یا CPU مغز رایانه به حساب می‌آید و حاوی مدارهایی برای دریافت و انجام دستورات است. اما این بخش از رایانه نیز چالش‌هایی دارد. طی سال‌های اخیر نمونه‌های متعددی از شکاف‌های امنیتی در سخت افزار رصد شده که به هکرها اجازه نفوذ می‌دهد.

در همین راستا گروهی از محققان دانشگاه میشیگان مشغول بررسی روشی هستند تا از این نوع حمله‌های سایبری جلوگیری کنند. این پژوهشگران به رهبری «تاد آستین» روی طراحی یک CPUجدید به نام «مورفوس»(Morpheus) کار می‌کنند که ضد هک است. آنها امیدوارند این دستگاه جدید از درصد بالایی از عملیات‌های هک جلوگیری کند.

در حقیقت آزمایش‌های اخیر این ماشین نشان داد سیستم‌های دفاعی آن عملکرد خوبی دارند. طی یک برنامه مجازی ردیابی باگ که با حمایت سازمان دارپا انجام شد، ۵۸۰ هکر مجاز ۱۳ هزار ساعت سعی کردند تا به سیستم دفاعی CPU نفوذ کنند.

این CPU با استفاده از رمزگذاری با حمله هکری مقابله می‌کند. محققان از یک الگوریتم به نام سیمون استفاده کردند که فرایندهای رمزگذاری و رمزگشایی راانجام می‌دهد. در مورفوس نیز با دستور سیمون فرایند رمزگذاری آغاز می‌شود.این الگوریتم سبب می‌شود عملکرد CPU هر چند صد میلی ثانیه تغییر کند. به عبارت دیگر ، سیمون به طور مداوم قسمت‌هایی از عملکرد دستگاه را رمزگذاری می‌کند تا نحوه کار آن را پنهان کند ، بنابراین هکرها نمی‌توانند به CPU نفوذ کنند.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.