about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

محصولات Adobe از شما جاسوسی می‌کنند

شرکت Adobe با تایید اینکه اطلاعات کتاب‌های الکترونیکی که کاربران مطالعه می‌کنند را جمع آوری می‌کند، این کار را قانونی می‌داند چراکه در شرایط استفاده از نرم افزار‌هایش آن را ذکر کرده است. 

نسخه ۴ این برنامه یک کپی از تمام صفحاتی که مطالعه شده‌اند به همراه زمان مطالعه، موضوع کتاب، ناشر و دیگر اطلاعات را تهیه می‌کند و آن‌ها را ذخیره می‌کند. این اطلاعات به منظور حفظ حقوق مولف و ناشر انجام می‌شوند اما چگونگی انجام آن‌ها جای سوال دارد.

سال‌ها است که شرکت‌ها و نهادهای مختلف در تلاش هستند تا حریم خصوصی کسانی که کتاب‌های الکترونیکی را مطالعه می‌کنند حفظ شود و از سال ۲۰۱۱ این تلاش‌ها رنگ و بوی بسیار جدی به خود گرفته است. اما در حال حاضر شرکت مذکور با این کار عملا این تلاش‌ها را نادیده گرفته و آن‌ها را خنثی می‌کند.

در سال ۲۰۰۵ شرکت سونی برای حفظ حقوق مولفین و ناشران شروع به استفاده از یک روت کیت نمود تا بتواند نقض حقوق مولف و ناشر را عملا پیگیری کند و این ویژگی را به اطلاع کاربران نرساند. سونی گمان می‌کرد از آنجا که مردم چیزی راجع روت کیت نمی‌دانند پس اهمیتی نیز به آن نخواهند داد. اما چند سال بعد این شرکت مجبور شد میلیون‌ها دلار به خریداران موزیک خسارت بدهد چرا که روت کیت مورد نظر باعث شده بود تا هکر‌ها بتوانند از طریق آن به رایانه خریداران نفوذ کنند.

با توجه به اینکه Adobe جمع آوری اطلاعات را مطابق با حفظ حریم خصوصی کاربران می‌داند، این سوال پیش می‌آید که اگر اینطور است چرا این اطلاعات رمزگذاری نمی‌شوند و هرکس بخواهد می‌تواند به آن‌ها دسترسی داشته باشد؟

تازه ترین ها
کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

افزایش
1404/02/14 - 10:42- اروپا

افزایش 70 درصدی حملات سایبری روسیه علیه اوکراین

بنابر ادعای محققان غربی، حملات سایبری روسیه علیه اوکراین ۷۰ درصد افزایش یافته، اما تأثیر کمی داشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.