about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

مجلس انگلیس هک شد

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ گروهی از هکرها موانع امنیتی شبکه‌ی رایانه‌ای مجلس انگلستان را دور زده و اسناد محرمانه‌ی برخی از نمایندگان مجلس را به سرقت بردند. هنوز هویت هکرها مشخص نشده است.
حمله به شبکه‌ی رایانه‌ای مجلس انگلستان، پس از حمله به شرکت مخابراتی تاک‌تاک (TalkTalk)، دومین حمله‌ی بزرگ در ماه جاری میلادی به شرکت‌ها و سازمان‌های انگلیسی است. به باور رسانه‌های انگلیسی، این دو حمله‌ی بزرگ، امنیت سایبری انگلستان را زیر سؤال می‌برد.
هکرها در این حمله، از باج افزار استفاده کرده و پس از دستیابی به اسناد محرمانه‌ی نمایندگان مجلس، اسناد موردنظر را قفل کرده و برای آزادسازی اسناد، از نمایندگان درخواست باج کردند. به ادعای مسئولان دولتی انگلیس، اطلاعات مهمی در این حملات آسیب ندیده است.
پس از این حمله، واحد خدمات دیجیتال مجلس انگلستان، ارتباط رایانه‌های آسیب‌دیده را با هر وسیله‌ی دیگری قطع کردند. شبکه‌ی هک شده به 8 هزار و پانصد مسئول دولتی از جمله نمایندگان مجلس انگلیس خدمات‌رسانی می‌کند.
خبرنگاران از مسئولان دولتی پرسیدند: " آیا این اولین بار است که به شبکه‌ی رایانه‌ای مجلس حمله می‌شود؟". مسئولان دولتی نیز در پاسخ، سکوت کردند؛ واکنشی که احتمال حمله‌های بزرگ در گذشته به مجلس انگلستان را تقویت می‌کند.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد