about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

متوقف کردن حملات کره شمالی توسط مایکروسافت

شرکت مایکروسافت اعلام کرده ده‌ها دامنه مورد استفاده هکرهای دولتی کره شمالی را از دسترس خارج کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ مایکروسافت به تازگی اعلام کرد موفق شده است ۵۰ دامنه‌ای که در گذشته توسط هکرهای دولتی کره شمالی مورد استفاده قرار می‌گرفتند را از دسترسی خارج کند. این ۵۰ دامنه به منظور انجام حملات سایبری گروه هکری به نام تالیوم (Thallium) مورد بهره‌برداری قرار می‌گرفت. این گروه با نام APT37 نیز شناخته شده و منتسب به کره شمالی است.

مایکروسافت توضیح داد واحد جرایم دیجیتالی (DCU) و مرکز اطلاعات تهدید (MSTIC) این شرکت از چندین ماه قبل تالیوم و فعالیت‌های آن را زیر نظر گرفته و زیرساخت‌های آن‌ها را شناسایی کرده است. این شرکت در ۱۸ دسامبر ۲۰۱۹، دادخواستی را علیه تالیوم به دادگاه ویرجینیا ارائه داد. مدت کوتاهی پس از کریسمس نیز به این شرکت اجازه داده شد 50 دامنه یاد شده را از دسترس خارج کند.

از دامنه‌های مذکور به منظور ارسال ایمیل‌های فیشینگ و میزبانی از صفحات فیشینگ بهره گرفته می‌شد. هکرها قربانیان خود را تشویق می‌کردند به این وبگاه‌ها وارد شوند تا بتوانند علاوه بر سرقت اطلاعات اعتبارنامه‌های آن‌ها، به شبکه‌های داخلی دسترسی پیدا کنند. پس از ورود به سامانه‌ها نیز شدت حملات خود را گسترش می‌دادند.

مایکروسافت شرح داد علاوه بر ردیایی عملیات تهاجمی تالیوم، در حال شناسایی میزبان‌های آلوده نیز است.

تام بارت (Tom Burt)، معاونت بخش امنیت و اعتماد مشتری مایکروسافت گفت:

بر پایه اطلاعات قربانی‌ها، اهداف تالیوم شامل کارمندان دولتی، اندیشکده‌ها، دانشگاهیان و سازمان‌هایی می‌شود که روی صلح جهانی، حقوق بشر و فعالان مسائل هسته‌ای تمرکز کرده‌اند. بیشتر اهداف در آمریکا، ژاپن و کره جنوبی بودند.

بارت توضیح داد همه قربانیان پس از آلوده شدن به بدافزارهایی مانند «KimJongRAT» و «BabyShark» آلوده می‌شدند.

وی اظهار کرد:

زمانی که بدافزار روی رایانه قربانی نصب می‌شوند؛ شروع به انتقال غیرقانونی اطلاعات کرده و به منظور دریافت دستورالعمل‌های بعدی حضور خود را حفظ می‌کنند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.