about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

چین، هند را متهم به اجرای حملات گسترده سایبری کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبریان؛ اخیراً رسانه‌های چینی هند را مسئول حملات سایبری در چین دانسته‌اند. براساس مقاله‌ای در گلوبال تایمز (Global Times)، رسانه‌های چینی تلاش هکرهای هندی برای دسترسی به داده‌های آزمایشگاه ووهان (Wuhan) را تأیید کرده‌اند.

در گزارش گلوبال تایمز آمده است :

«گل شیطانی در جنوب آسیا، طعمه زیبایی، فیل‌های جنگی ارواح که در هیمالیا پرسه می‌زنند، نام‌های رمز گروه‌های واقعی هکری از هند با پیشینه اطلاعاتی احتمالی و حمایت دولتی هستند.»

علاوه بر این، هکرهای هندی نیز طبق گفته رسانه‌های چینی سعی کرده‌اند نقشه بخش هوافضای چین را هک کنند. پس از بررسی بیشتر تیم هکر دیجیتال، مشخص شد که چین، دولت هند را مسئول این حملات سایبری می‌داند.

بنابر ادعای رسانه‌های چینی، هکرهای هندی برای انجام این حملات سایبری از سوی دولت هند تشویق و حمایت مالی می‌شوند. با این حال، هنوز هیچ مدرک معتبری در مورد این ادعا فاش نشده است.

رسانه‌های چینی معتقدند که به غیر از چین، تلاش‌هایی برای هک کردن داده‌های نپال و پاکستان نیز صورت گرفته است. این هکرها به‌وسیله رسانه‌های چینی به عنوان تهدیدات پایدار پیشرفته طبقه‌بندی می‌شوند.

با این حال، برخی کارشناسان بر این باورند که چین این ادعاها را برای خدشه دار کردن وجهه هند در سطح جهانی مطرح می‌کند؛ هند در سطح جهانی به عنوان یک کشور دموکراتیک مثبت تلقی می‌شود، بنابراین شفاف‌سازی دولت هند در مورد اتهامات تحمیل شده از سوی چین ضروری است.

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/04/11 - 12:53- هوش مصنوعي

راه‌اندازی میز کار هوش مصنوعی توسط کلود ساینس

کلود ساینس میز کار هوش مصنوعی را برای محققان راه‌اندازی می‌کند.

هوش
1405/04/11 - 12:02- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی، ثبات مالی را تهدید می‌کند

بانک انگلستان هشدار می‌دهد که هوش مصنوعی، ثبات مالی را تهدید می‌کند.

افشای ۱۳چت محرمانه جدید در دولت ترامپ/ رسوایی سیگنال ادامه دارد

مقامات ارشد دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا حتی پس از رسوایی نشت چت های مقامات ارشد در سیگنال همچنان از این پیام رسان استفاده می کردند.