about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

مقامات آمریکایی و عربستانی، ایران را مسئول حمله به میدان نفتی عربستان می‌دانند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته کارشناسان نظامی غربی، عربستان سعودی در برابر حملات گسترده اخیر روی تأسیسات نفتی کشورش – که ایالات متحده آن را به ایران نسبت داده است – به‌خوبی دفاع کرد.

18 پهپاد و 7 موشک کروز در حمله‌ای از نوع پرل هاربر (Pearl Harbor) تسهیلات نفتی عربستان را بمباران کردند.

پیتر رابرتز (Peter Roberts)، مدیر مطالعات نظامی مؤسسه خدمات «Royal United» در این خصوص گفت:

من فکر نمی‌کنم کشوری بهتر از عربستان دراین زمینه می‌توانست از خود دفاع کند. با توجه به توانایی نظامی ریاض در سیستم‌های دفاع هوایی، نیروهایش می‌توانند سریعاً این حملات را متوقف کنند.

گاردین، ​​در مقاله‌ای با عنوان «پایان سیگنال پهپادهای خاورمیانه در عصر برتری هوایی جت» حمله یكشنبه را نخستین حمله تمام عیار پهپادی روی یک سایت راهبردی مهم جهانی نام نهاد.

کشورها در حال سرمایه‌گذاری روی فناوری لیزر برای دفاع از خود در برابر هواپیماهای بدون سرنشین هستند. اما شرکت‌هایی مانند : بوئینگ و لاکهید مارتین  بیش از 10 سال از این فناوری فاصله دارند.

هر 2 کشور ایالات متحده و عربستان سعودی، ایران را مسئول اجرای این حمله می‌دانند؛ اما تهران این موضوع را تکذیب کرده است. جنگنده‌های حوثی یمن مسئولیت این حمله را برعهده گرفته‌‎اند. استفاده از پهپادهای نظامی در منطقه غیرمعمول نیست. اسرائیل آنها را در سوریه به کار گرفته است و ایران ناوگان دارد.

میلنا رودبان (Milena Rodban)، مشاور مستقل تهدید در واشنگتن اظهار داشت:

ما شاهد بسیاری از این نوع حملات و به‌ویژه حملات هماهنگ سایبری روی چندین هدف بوده‌ایم.

تازه ترین ها
تعطیلی
1405/07/17 - 18:39- اروپا

تعطیلی مرکز داده یاندکس روسیه در پی حملات پهپادی اوکراین

حملات پهپادی اوکراین منجر به تعطیلی مرکز داده یاندکس در مناطق ریازان و کالوگای روسیه شد.

فعالیت
1405/07/17 - 18:03- اروپا

فعالیت ماهواره‌ای روسیه نگرانی‌هایی را برای استارلینک ایجاد کرد

فرمانده بخش فضایی آلمان اعلام کرد که فعالیت ماهواره‌ای روسیه نگرانی‌هایی را برای استارلینک ایجاد کرده است.

سافت‌بانک
1405/07/17 - 16:33- هوش مصنوعي

سافت‌بانک به دنبال جذب سرمایه از سرمایه‌گذاران حوزه خلیج‌فارس است

سافت‌بانک برای توسعه فعالیت‌های خود در حوزه هوش مصنوعی، به دنبال جذب سرمایه از سرمایه‌گذاران حوزه خلیج‌فارس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.