about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

مترجم گوگل در چین غیرفعال شد!

شرکت گوگل سرویس ترجمه خود در چین را غیرفعال کرد.

به گزارش کارگروه سایبربان به نقل از تک کرانچ؛ سخنگوی گوگل در ایمیل ارسالی خود به پایگاه خبری تک کرانچ مدعی شد این شرکت به دلیل استفاده کم، ابزار مترجم گوگل را در سرزمین اصلی چین متوقف کرده است. 

به نظر می رسد گوگل دسترسی به ابزار مترجم خود را در بخش هایی از چین غیرفعال کرده است و بازدیدکنندگان را به دامنه هنگ کنگ که از چین قابل دسترس نیست، هدایت می کند. به گفته کاربران در ردیت و آرشیوهای سایت، گوگل در 24 ساعت گذشته ابزار مترجم را در translate.google.cn با یک صفحه جستجوی عمومی گوگل جایگزین کرده است.

ظاهراً این تغییر بر ویژگی‌های ترجمه برنامه‌هایی مانند کوریدر (KOREader)، یک نمایشگر اسناد، برای کاربران چینی و همچنین عملکرد ترجمه داخلی کروم اثر خواهد گذاشت.

گوگل رابطه طولانی و پیچیده ای با دولت چین دارد. در سال 2006، این شرکت با نسخه ای از موتور جستجوی خود که مشمول قوانین سانسور دولتی بود، وارد بازار چین شد. اما پس از هک‌های دولتی و مسدود کردن سرویس‌های گوگل به دستور دولت در پاسخ به فیلم یوتیوب که نشان می‌دهد نیروهای امنیتی چین تبتی‌ها را کتک می‌زنند، گوگل جستجوی گوگل را در سرزمین اصلی تعطیل کرد و برای مدت کوتاهی جستجوها را در دامنه هنگ‌کنگ بدون سانسور خود تغییر داد.

طبق گزارش‌ها، گوگل راه‌اندازی مجدد سرویس جستجوی خود در چین را در سال‌های 2018 و 2019 به عنوان بخشی از پروژه‌ای به نام دراگون فلای (Dragonfly) بررسی کرد که نتایج را سانسور می‌کرد و مکان کاربران و همچنین تاریخچه مرور اینترنت آنها را ثبت می‌کرد. اما طبق گزارش اینترسپت (The Intercept)، فعالیت این برنامه‌ها پس از درگیری‌های درون سازمانی در گوگل به رهبری تیم حریم خصوصی این شرکت، متوقف شد.

در سال 2020، پس از تصویب قانون امنیت ملی در هنگ کنگ که به مقامات محلی اختیارات نظارتی بسیار گسترده‌تری می داد، گوگل اعلام کرد که مستقیماً به درخواست‌های داده‌ای از سوی مجریان قانون هنگ‌کنگ پاسخ نمی‌دهد و در عوض آنها را از طریق یک معاهده حقوقی کمکی متقابل با ایالات متحده پاسخ خواهد داد.

با فرض اینکه این یک مشکل فنی نباشد، غیرفعال کردن مترجم گوگل در بسیاری از نقاط سرزمین چین می تواند مربوط به کنگره ملی آتی حزب کمونیست چین باشد که در 16 اکتبر برگزار خواهد شد. دولت چین پیش از این قبل از برگزاری رویدادهای مهم  سیاسی و سالگردهای سیاسی مهم، سرویسهای گوگل را مسدود کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.