about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

متا با نصب بنری تبلیغاتی در یکی از ایستگاه‌های قطار شهر نیویورک، مدعی شده که واتساپ ایمن‌تر از آی‌مسیج اپل است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ متا، شرکت مادر فیسبوک و اینستاگرام و واتساپ، در پویش تبلیغاتی جدیدی سرویس آی‌مسیج اپل را هدف قرار داده است. متا و اپل رابطه‌ی پرتنشی باهم دارند و تبلیغ علیه آی‌مسیج تنش را بیش‌ازپیش افزایش می‌دهد. متا که به‌دلیل رسوایی کمبریج آنالیتیکا جلوه‌ی مثبتی در ذهن اکثر کاربران ندارد، معتقد است سرویسی امن‌تر از اپل ارائه می‌دهد.

براساس گزارش CNBC، مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا، تصویر بنری تبلیغاتی در ایستگاه قطار پِن در شهر نیویورک را منتشر کرده است که ادعا می‌کند واتساپ امن‌تر از سرویس پیام‌رسانیِ اپل و پیام‌های متنی عادی است. زاکربرگ در توضیحات پستش در اینستاگرام می‌نویسد: «واتساپ به‌لطف داشتن سیستم رمزنگاری سرتاسری که در دو سیستم‌عامل اندروید و iOS کار می‌کند، بسیار خصوصی‌تر و ایمن‌تر از آی‌مسیج است.»

هر دو سرویس واتساپ و آی‌مسیج رمزنگاری شده‌اند؛ بااین‌حال، پیام‌ها و نسخه‌ی بک‌آپ آن‌ها در دستگاه ممکن است به‌شیوه‌ای ذخیره شوند که متا و اپل بتوانند به آن‌ها دسترسی داشته باشند. پیام‌های SMS را اپراتورهای مخابراتی ذخیره می‌کنند.

واتساپ از سال ۲۰۱۶، میزبان سیستم رمزنگاری سرتاسری شده است؛ اما تا سال گذشته، فایل‌های بک‌آپ را رمزنگاری نمی‌کرد. همچنین، این پیام‌رسان حذف خودکار پیام‌ها را امکان‌پذیر می‌کند. زاکربرگ می‌گوید آی‌مسیج اپل این دو قابلیت را هنوز ارائه نمی‌دهد. زاکربرگ گفته است متا روی اضافه‌کردن رمزنگاری سرتاسری به پیام‌های اینستاگرام نیز کار می‌کند.

رمزنگاری سرتاسری سیستمی است که تضمین می‌کند هیچ‌کس، حتی شرکت ارائه‌دهنده‌ی سرویس پیام‌رسان به پیام‌های ردوبدل‌شده در بین کاربران نمی‌تواند دسترسی پیدا کند. دسترسی‌نداشتن به متن پیام باعث می‌شود شرکتی مثل واتساپ ازلحاظ تئوری نتواند محتویات پیام‌ها را دراختیار سازمان‌های دولتی قرار دهد. البته بررسی‌های زومیت نشان می‌دهد واتساپ گاهی اوقات، متادیتای پیام‌ها را دراختیار نهادهای امنیتی قرار داده است (متادیتا به داده‌هایی گفته می‌شود که جزئیات داده‌ی دیگر را شرح می‌دهند).

همچنین، گفته می‌شود واتساپ به درخواست‌های نهادهای قانونی نظیر FBI «تنها در چند دقیقه» پاسخ می‌دهد. واتساپ سابقه‌ی درخشانی درزمینه‌ی حفظ امنیت ندارد. این پیام‌رسان بارها با نقص‌های امنیتی زیادی دست‌و‌پنجه نرم کرده است و در آخرین نمونه، شاهد مشکل امنیتی بحرانی در این سرویس بودیم.

متا سال‌ها است اپل را یکی از جدی‌ترین رقبایش می‌داند. اپل نیز با برخی قابلیت‌های متمرکز بر حریم خصوصی در iOS ضربه‌ای شدید به کسب‌و‌کار تبلیغاتی متا زده، آن‌هم درحالی‌که کسب‌و‌کار تبلیغاتی خودش با سرعت زیاد در حال رشد است. این دو شرکت در آینده‌ای نزدیک در بازار تجهیزات واقعیت ترکیبی نیز رقیب مستقیم یکدیگر خواهند بود.

بنر تبلیغاتی متا در حالی در ایستگاه قطار بین‌ شهری نیویورک نصب می‌شود که گوگل اخیراً به‌دلیل ماجرای حباب‌های سبز و حباب‌های آبی باردیگر از اپل انتقاد کرده است. در گوشی‌های آیفون هنگام ارسال و دریافت پیام از گوشی اندروید، حباب پیام به رنگ سبز درمی‌آید. بااین‌حال درصورت ردو‌بدل‌شدن پیام بین دو آیفون،‌ سیستم آی‌مسیج فعال می‌شود و حباب به رنگ آبی درمی‌آید.

گوگل می‌گوید که اپل باید پروتکل RCS را به آی‌مسیج اضافه کند تا گوشی‌های اندرویدی و آیفون بتوانند با قابلیت‌های متنوعی مثل واکنش به پیام‌ها برای یکدیگر پیام بفرستند. گفتنی است اپل سرویس آی‌مسیج را به‌غیر از آیفون و مک و آیپد، برای پلتفرم‌های دیگر منتشر نکرده است.

Paragraphs
متا
متا با نصب بنری تبلیغاتی در نیویورک به اپل حمله کرد: واتساپ امن‌تر از آی مسیج است

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.