about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

متا با نصب بنری تبلیغاتی در یکی از ایستگاه‌های قطار شهر نیویورک، مدعی شده که واتساپ ایمن‌تر از آی‌مسیج اپل است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ متا، شرکت مادر فیسبوک و اینستاگرام و واتساپ، در پویش تبلیغاتی جدیدی سرویس آی‌مسیج اپل را هدف قرار داده است. متا و اپل رابطه‌ی پرتنشی باهم دارند و تبلیغ علیه آی‌مسیج تنش را بیش‌ازپیش افزایش می‌دهد. متا که به‌دلیل رسوایی کمبریج آنالیتیکا جلوه‌ی مثبتی در ذهن اکثر کاربران ندارد، معتقد است سرویسی امن‌تر از اپل ارائه می‌دهد.

براساس گزارش CNBC، مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا، تصویر بنری تبلیغاتی در ایستگاه قطار پِن در شهر نیویورک را منتشر کرده است که ادعا می‌کند واتساپ امن‌تر از سرویس پیام‌رسانیِ اپل و پیام‌های متنی عادی است. زاکربرگ در توضیحات پستش در اینستاگرام می‌نویسد: «واتساپ به‌لطف داشتن سیستم رمزنگاری سرتاسری که در دو سیستم‌عامل اندروید و iOS کار می‌کند، بسیار خصوصی‌تر و ایمن‌تر از آی‌مسیج است.»

هر دو سرویس واتساپ و آی‌مسیج رمزنگاری شده‌اند؛ بااین‌حال، پیام‌ها و نسخه‌ی بک‌آپ آن‌ها در دستگاه ممکن است به‌شیوه‌ای ذخیره شوند که متا و اپل بتوانند به آن‌ها دسترسی داشته باشند. پیام‌های SMS را اپراتورهای مخابراتی ذخیره می‌کنند.

واتساپ از سال ۲۰۱۶، میزبان سیستم رمزنگاری سرتاسری شده است؛ اما تا سال گذشته، فایل‌های بک‌آپ را رمزنگاری نمی‌کرد. همچنین، این پیام‌رسان حذف خودکار پیام‌ها را امکان‌پذیر می‌کند. زاکربرگ می‌گوید آی‌مسیج اپل این دو قابلیت را هنوز ارائه نمی‌دهد. زاکربرگ گفته است متا روی اضافه‌کردن رمزنگاری سرتاسری به پیام‌های اینستاگرام نیز کار می‌کند.

رمزنگاری سرتاسری سیستمی است که تضمین می‌کند هیچ‌کس، حتی شرکت ارائه‌دهنده‌ی سرویس پیام‌رسان به پیام‌های ردوبدل‌شده در بین کاربران نمی‌تواند دسترسی پیدا کند. دسترسی‌نداشتن به متن پیام باعث می‌شود شرکتی مثل واتساپ ازلحاظ تئوری نتواند محتویات پیام‌ها را دراختیار سازمان‌های دولتی قرار دهد. البته بررسی‌های زومیت نشان می‌دهد واتساپ گاهی اوقات، متادیتای پیام‌ها را دراختیار نهادهای امنیتی قرار داده است (متادیتا به داده‌هایی گفته می‌شود که جزئیات داده‌ی دیگر را شرح می‌دهند).

همچنین، گفته می‌شود واتساپ به درخواست‌های نهادهای قانونی نظیر FBI «تنها در چند دقیقه» پاسخ می‌دهد. واتساپ سابقه‌ی درخشانی درزمینه‌ی حفظ امنیت ندارد. این پیام‌رسان بارها با نقص‌های امنیتی زیادی دست‌و‌پنجه نرم کرده است و در آخرین نمونه، شاهد مشکل امنیتی بحرانی در این سرویس بودیم.

متا سال‌ها است اپل را یکی از جدی‌ترین رقبایش می‌داند. اپل نیز با برخی قابلیت‌های متمرکز بر حریم خصوصی در iOS ضربه‌ای شدید به کسب‌و‌کار تبلیغاتی متا زده، آن‌هم درحالی‌که کسب‌و‌کار تبلیغاتی خودش با سرعت زیاد در حال رشد است. این دو شرکت در آینده‌ای نزدیک در بازار تجهیزات واقعیت ترکیبی نیز رقیب مستقیم یکدیگر خواهند بود.

بنر تبلیغاتی متا در حالی در ایستگاه قطار بین‌ شهری نیویورک نصب می‌شود که گوگل اخیراً به‌دلیل ماجرای حباب‌های سبز و حباب‌های آبی باردیگر از اپل انتقاد کرده است. در گوشی‌های آیفون هنگام ارسال و دریافت پیام از گوشی اندروید، حباب پیام به رنگ سبز درمی‌آید. بااین‌حال درصورت ردو‌بدل‌شدن پیام بین دو آیفون،‌ سیستم آی‌مسیج فعال می‌شود و حباب به رنگ آبی درمی‌آید.

گوگل می‌گوید که اپل باید پروتکل RCS را به آی‌مسیج اضافه کند تا گوشی‌های اندرویدی و آیفون بتوانند با قابلیت‌های متنوعی مثل واکنش به پیام‌ها برای یکدیگر پیام بفرستند. گفتنی است اپل سرویس آی‌مسیج را به‌غیر از آیفون و مک و آیپد، برای پلتفرم‌های دیگر منتشر نکرده است.

Paragraphs
متا
متا با نصب بنری تبلیغاتی در نیویورک به اپل حمله کرد: واتساپ امن‌تر از آی مسیج است

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.