about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

مبارزه ی دارپا با محتوای دستکاری شده

سازمان دارپا در حال ایجاد سامانه ای است که می تواند محتوای ویدئویی و تصویری دستکاری شده را شناسایی کند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان، به نقل از «techcrunch»؛ سازمان دارپا به منظور مبارزه با اخبار و محتوای جعلی به تازگی سه قرار داد مختلف را با موسسه خصوصی تحقیقاتی استنفورد (SRI International) امضا کرد.

دارپا در قالب پروژه ای به نام «Media Forensics program» در حال ایجاد ابزاری است که می تواند ویدئو و تصاویری که به صورت معنا داری تغییر کرده از محتوای اصلی خود فاصله گرفته اند را شناسایی کند. به این گونه تغییر محتوا «دیپ فیک » (Deepfakes) گفته می شود. این نرم افزار انجام تجزیه و تحلیل های مورد نظر را ساده تر و با هزینه ای کمتر از محصولات امروزی انجام خواهد داد.

اگر طرح مذکور با موفقیت به انجام برسد، محتوای دستکاری شده به صورت خودکار شناسایی می شوند. همچنین نوع این دستکاری نیز مشخص خواهد شد.

ایده ی اولیه طرح یاد شده در سال 2015 مطرح و توسعه ی آن در 2016 آغاز شد و تکمیل آن تا 2020 به زمان نیاز دارد. موسسه ی تحقیقاتی استنفورد به منظور برای ایجاد ابزار مورد بحث دانشگاه آمستردام گروه حریم خصوصی و امنیت بیومتریک موسسه تحقیقاتی ایدیاپ سوییس (Idiap Research Institute) همکاری می کند.

محققان از 4 تکنیک مختلف برای شناسایی اختلافات صوتی و تصویر موجود در ویدئوها استفاده خواهند کرد. این تناقض ها شامل هماهنگی حرکات لب با گفتگوی در حال انجام، تطبیق تشخیص عدم صحت صحنه مانند اندازه ی اتاق، شناسایی فریم و نوع محتوا هستند.

پژوهشگران توانستند، در زمان انجام آزمایش های اولیه ی سامانه ی بالا در ژوئن گذشته، اختلاف صدا و صحنه را شناسایی کنند. این نوآوری با دقت 75 درصدی توانسته بود صدها ویدئو را مورد بررسی قرار دهد. این ارزیابی در ماه می 2018 با ابعاد بزرگ تری تکرار خواهد شد.


  1. دیپ فیک ترکیبی عبارات یادگیری عمیق و جعلی است. نوعی الگوریتم هوش مصنوعی که تصاویر و ویدئوی مورد نظر را روی محتوای اصلی قرار داده و آن را تغییر می دهد.
تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.