about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

مبارزه با کلاه‌برداران ارتباطات رایانه‌ای

 

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ فضای مجازی علاوه بر فرصت‌های شغلی و علمی فراوانی که ایجاد می‌کند، ابزاری برای افراد سودجو نیز محسوب می‌شود که با دروغ گفتن و ارسال ایمیل‌های مختلف سعی در کلاه‌برداری یا مورد آزار قرار دادن هدف خود دارند.
گروهی از محققان با مدیریت استفان لادویگ (Stephan Ludwig)، مدرس ارشد ارتباطات بازاریابی دانشگاه وست مینستر انگلیس (University of Westminster) موفق به ساخت الگوریتمی در دانشگاه لندن انگلیس شدند که می‌تواند دروغ‌های نوشته شده در ایمیل‌ها، ارتباطات رایانه‌ای، نرم‌افزارهای پیام‌رسان و دیگر انواع پیام‌های اینترنتی را با استفاده از مکانیزم‌های دفاع دیجیتالی شناسایی می‌کند. این الگوریتم می‌تواند دروغ افراد را با تجزیه‌وتحلیل متن و رابطه‌ی بین متون تشخیص دهد.
تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که در حال دروغ گفتن هستند تمایل کمتری به استفاده از ضمایر شخصی دارند. در مقابل آن‌ها ترجیح می‌دهند تا جای ممکن از صفت‌ها استفاده کنند. دلیل این کار تلاش برای جدا کردن خود از محتوای پیام با استفاده از محتوای غیرضروری است.
برای ساخت الگوریتم مذکور محققان آن را با بیش از 10 هزار ایمیل با محتوای راست و دروغ تغذیه کردند. بر اساس آخرین تحقیقات انجام شده انسان‌ها در 54 درصد مواقع موفق به شناسایی دروغ در متن‌ها شده‌اند؛ اما الگوریتم دروغ‌سنج رایانه‌ای آن‌ها می‌تواند در 70 درصد مواقع درست عمل کند.
هدف محققان از توسعه‌ی الگوریتم مذکور را محافظت از سازمان‌ها در برابر کلاه‌برداری‌ها یا ایمیل‌های فیشینگ که می‌تواند هویت و منابع مالی کاربران را به سرقت ببرند، است. البته محققان اعلام کرده‌اند که زمان نهایی انتشار آن مشخص نیست و آن‌ها در تلاش هستند تا دقت الگوریتم را افزایش بدهند.
مدتی قبل نیز اعلام شد محققان دانشگاه میشیگان آمریکا (University of Michigan) در حال ساخت یک سامانه‌ی دروغ‌سنج با استفاده از الگوریتم‌های یادگیری ماشینی هستند. این گروه برای تغذیه‌ی الگوریتم خود از فیلم‌های ضبط شده‌ی دادگاه‌های واقعی استفاده می‌کنند.

 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.