about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

مبارزه با شبکه های اجتماعی مخالف پوتین

در این قانون جدید افراط گرایی معادل تروریسم تعریف شده اما در واقع با استفاده از این کلمه عام، می توان هر نوع رفتاری را افراط گرایی نامید و آن را سرکوب کرد. در این قانون جدید، هر نوع فعالیت آنلاین نیز در زیر مجموعه افراط گرایی در نظر گرفته شده است.

قبلا وب سایت فقط شامل فعالیت آنلاین تلقی می‌شد اما در قانون جدید هر نوع فعالیت آنلاین کامپیوتری،مخابراتی و پیامکی آنلاین تلقی شده و متخلف، مجازات خواهد شد.

پوتین با این قانون جلوی هر نوع مخالفت با خود را خواهد گرفت و مانع رشد شبکه های اجتماعی مخالف خود در روسیه می شود.

این نوع افراط گرایی در روسیه، جریمه ای سنگین معادل 8500 الی 15 هزار دلار و بین 5 تا 7 سال زندان را به دنبال دارد.

تازه ترین ها
افزایش
1404/02/16 - 17:55- آمریکا

افزایش حملات سایبری علیه آمریکا

بر اساس گزارشی جدید از شرکت امنیت سایبری ترلیکس، حملات سایبری علیه ایالات متحده در اوایل سال ۲۰۲۵ جهش چشمگیری داشته‌اند.

سوءاستفاده
1404/02/16 - 17:44- جرم سایبری

سوءاستفاده از ترس‌های تعرفه‌ای آمریکا

شرکت امنیت سایبری پروف پوینت که در زمینه تحلیل حملات تخصص دارد، هشدار داده که یکی از پرحجم‌ترین حملات ثبت‌شده در پایگاه داده‌ی تهدیدات آن‌ها، مربوط به کیت فیشینگی به نام CoGUI است.

استفاده
1404/02/16 - 17:05- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در روند دادرسی کیفری

وزارت دادگستری بریتانیا، هوش مصنوعی را برای رونوشت‌های رسمی از روند دادرسی کیفری بررسی می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.