about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

مایکروسافت با به روز رسانی جدید ورد خود و افزودن قابلیت هایی جذاب به آن، از گوگل داک پیشی گرفت.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ گوگل داک به اعتقاد بسیاری از مردم همه امکانات لازم برای ساخت یک فایل را دارد. علاوه بر آن استفاده از این برنامه هزینه ای را در پی ندارد و رایگان است.
دوران بد پرداخت پول برای یک تایپ ساده در مایکروسافت به پایان رسیده است. اما این شرکت هنوز ترفندی برای دریافت هزینه دارد و آن ، سیستم خودکار تبدیل گفتار به متن می باشد.
اگرچه شما می توانید سیستم تایپ صوتی را در گوگل داک فعال کنید اما به مراتب جذابیت کم تری نسبت به سیستم ارائه شده از طرف مایکروسافت دارد و کاربر تجربه خوبی از کار کردن با آن نخواهد داشت.


شما در گوگل تنها می توانید با استفاده از صدای خودتان تایپ کنید در صورتی که در مایکروسافت علاوه بر آن امکان آپلود فایل تا 200مگ و تبدیل گفتار به متن به صورت زنده در یک تماس ویدیویی نیز وجود دارد.


این شرکت همچنین در تلاش است تا صحبت های هر فرد را از یکدیگر جدا کند. شما همچنین می تواند برای بررسی صحت عملکرد هوش مصنوعی این سیستم، با استفاده از برچسب زمان صحبت ها را باز گردانید و آن را دوباره بررسی کنید.
پرداخت پول به فردی برای تبدیل یک فایل صوتی به متن از نظر زمانی و مالی مقرون به صرفه نیست. به طور مثال در یک سایت برای هر دقیقه تبدیل فایل صوتی به متن مبلغ 1.25دلار باید پرداخت شود.
اما در مقابل سیستم هوش مصنوعی مایکروسافت تنها ماهانه 6.99دلار هزینه دارد که آن هم هزینه ماهانه عضویت در مایکروسافت365 می باشد. نکته قوت این سیستم، عدم وجود محدودیت در تعداد فایل های صوتی و گفتاری در ماه و اقتصادی تر بودن آن نسبت به سایر رقبا می باشد.
لازم به ذکر است سیستم آن بدون نقض هم نیست و بعضی از مواقع دچار اشتباه هم میشود که نیاز به بازبینی خود کاربر دارد اما به هر حال مایکروسافت در حال حاضر از گوگل داک پیشی گرفته است.
نا گفته نماند که گوگل پیش از این نرم افزاری پشتیبانی شده توسط هوش مصنوعی را در گوشی های Pixelخود مورد استفاده قرار داده است که می تواند گفتار را به متن تدیل کند.
 

منبع:

تازه ترین ها
نامزد
1404/02/17 - 13:52- آمریکا

نامزد سایبری ترامپ به‌دنبال بازنگری در حملات دیجیتال

کیتی ساتن، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای سمت معاون وزیر دفاع در امور سیاست‌های سایبری، روز سه‌شنبه اعلام کرد در صورت تأیید، سیاست‌های مربوط به عملیات تهاجمی سایبری را بازنگری خواهد کرد.

هک
1404/02/17 - 13:43- جرم سایبری

هک تعدادی از ایستگاه‌های آی هارت رادیو

چندین ایستگاه رادیویی متعلق به شرکت آی هارت مدیا در ماه دسامبر هدف حمله سایبری قرار گرفتند و طی آن، شماره‌های تأمین اجتماعی، اطلاعات مالی و سایر جزئیات شخصی افراد فاش شد.

هک
1404/02/17 - 13:40- جرم سایبری

هک تعدادی از ایستگاه‌های آی هارت رادیو

چندین ایستگاه رادیویی متعلق به شرکت آی هارت مدیا در ماه دسامبر هدف حمله سایبری قرار گرفتند و طی آن، شماره‌های تأمین اجتماعی، اطلاعات مالی و سایر جزئیات شخصی افراد فاش شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.