about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

مایکروسافت و لپ‌تاپ هیبریدی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ کنفرانس مایکروسافت در کامپیوتکس 2016 در حال برگزاری است. طی این مراسم، نیک پارکر، قائم‌مقام بخش OEM این شرکت دستگاهی هیبریدی با طراحی پورشه Porsche Design را به نمایش گذاشت.

مایکروسافت در حال حاضر کنفرانس خود در نمایشگاه کامپیوتکس ۲۰۱۶ را برگزار می‌کند. در این مراسم نیک پارکر، قائم مقام بخش OEM مایکروسافت دستگاهی هیبریدی با طراحی پورشه دیزاین را به نمایش گذاشت.

این دستگاه ۱۳.۳ اینچی، از ویندوز هلو ۲.۰، کورتانا و ویژگی‌های جدید Inking که هم‌زمان با آپدیت بزرگ سالانه ارائه خواهند شد نیز پشتیبانی می‌کند.

در حال حاضر مشخص نیست که چه شرکتی این دستگاه را تولید خواهد کرد، فقط می‌دانیم که این لپ‌تاپ زمستان امسال باقیمتی نامشخص روانه بازار خواهد شد.

تازه ترین ها
نگرانی
1405/06/31 - 16:00- آمریکا

نگرانی آمریکایی‌ها از عملکرد ضعیف شرکت‌های هوش مصنوعی

از هر چهار آمریکایی، سه نفر گفتند که شرکت‌های هوش مصنوعی برای جلوگیری از فاجعه اقدامات کافی انجام نمی‌دهند.

هشدار
1405/06/31 - 14:38- هوش مصنوعي

هشدار بانک‌ها در مورد ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی

بانک‌ها هشدار دادند که ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی، خطرات کلاهبرداری، تقلب و نقض حریم خصوصی داده‌ها را افزایش می‌دهند.

استارتاپ
1405/06/31 - 13:56- هوش مصنوعي

استارتاپ دیپ‌سیک به شورای امنیت سازمان ملل می‌رود

استارتاپ هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک این هفته درباره هوش مصنوعی به شورای امنیت سازمان ملل گزارش خواهد داد.