about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مایکروسافت و بی‌ام‌و دست به همکاری در زمینه‌ی استفاده از خدمات ابری زده‌اند. هدف از این همکاری، افزایش بهره‌وری صنعتی در کارخانه‌های بی‌ام‌و است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ مایکروسافت و بی‌ام‌و از شروع کار روی «پلتفرم تولید باز» خود خبر دادند. هدف از ایجاد این پلتفرم، سرعت بخشیدن به نوآوری و توسعه‌ی کارخانه‌های هوشمند است. پیش‌تر نیز فولکس‌واگن با کمک سرویس‌های ابری آمازون (AWS)، پلتفرم مشابهی را ایجاد کرده بود. هدف از ایجاد «پلتفرم تولید باز» بهبود فرایندها و سیستم‌‌های تولید در ۱۲۲ کارخانه‌ی این خودروساز خواهد بود.

قراردادهای اخیر، بخشی از تلاش‌های بازیگران بزرگ عرصه‌ی رایانش ابری برای به دست آوردن حجم گسترده‌ای از داده‌ها است که توسط تولیدکنندگان ایجاد می‌شوند. این داده‌ها حاصل اتصال ابزارهایی نظیر ربات‌ها و حسگرها هستند که در مجموع پلتفرم‌های اینترنت اشیاء (IoT) را تشکیل می‌دهند.

اسکات گاثری، معاون اجرایی بخش خدمات ابری و هوش مصنوعی مایکروسافت، در جریان نمایشگاه تجاری صنعتی هانوفر، در رابطه با همکاری ردموندی‌ها با بی‌ام‌و اظهار داشت:

مایکروسافت در حال همکاری با گروه بی‌ام‌و است تا سطح بهره‌وری تولید دیجیتال را در تمام بخش‌های صنعت متحول کند. تعهد ما به ساخت یک جامعه‌ی باز، موقعیت‌های جدیدی را برای همکاری در سراسر زنجیره‌ی صنعتی ایجاد خواهد کرد.

پلتفرم جدید بر اساس پلتفرم ابری اینترنت اشیاء Azure مایکروسافت ایجاد خواهد شد که در حال حاضر نیز مورد استفاده‌ی بی‌ام‌و قرار می‌گیرد. معماری مرجع پلتفرم جدید برپایه‌ی استانداردهای متن‌باز ایجادشده و هدف از چنین کاری تشویق دیگر شرکاء برای پیوستن به این پلتفرم است.

بنابر بیانیه‌ی مایکروسافت، ردموندی‌ها امیدوار هستند تا در پایان سال ۲۰۱۹، چهار تا ۶ شریک اولیه در «پلتفرم تولید باز» حضورداشته باشند. به‌کارگیری پلتفرم جدید در حداقل ۱۵ محیط تولیدی تا پایان ۲۰۱۹ نیز یکی دیگر از اهداف اهالی ردموند است.

 

در حال حاضر ۳۰۰۰ ماشین، ربات و سیستم حمل‌ونقل خودکار بی‌ام‌و با استفاده از خدمات اینترنت اشیاء پلتفرم Azure به هم متصل شده‌اند. همین مسئله می‌تواند در ابتدای کار موارد استفاده از پلتفرم ابری جدید را گسترش دهد.

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.